18 Haziran 2019 Salı

Frei Öl Detoks Etkili Cilt Temizleme ve Nemlendirme Seti


Beni yakından tanıyanlar cilt temizliği konusunda ne kadar hassas ve disiplinli olduğumu çok iyi bilirler. Yorgunluktan ölsem bile akşam yüzümü temizlemeden asla yatağa girmem. Makyajlı ya da makyajsız durum değişmez. Zira gün içindeki kötü hava şartları ve stresin etkilerini cildimizden arındırmadan yatağa girmek bence kendimize yapacağımız en büyük kötülük olur. 

Piyasaya yeni çıkan her ürünü alıp denemem mümkün değil. Merak ederim evet ama ilk önce kendime göre bazı kriterleri de geçmesi gerekir cildime süreceğim ürünün. Bu konuda da oldukça tutucuyum açıkcası. Markaya, ürünün içeriğine ve benim cildime uygun olup olmadığına dikkat ederim. Frei öl yıllar öncesinden aşina olduğum bir marka aslında. Almanya' da yaşayan kuzenlerim için bebek bakım ürünlerinden kullandıklarını görmüştüm defalarca.  Dayımın ve yengemin çocukları için ne kadar dikkatli davrandıklarını ve ciddi araştırmacı olduklarını bildiğimden kafamda bir yere                '' güvenilir marka'' diye yazmışım demek ki. Benim Frei öl  ile tanışmam ise bu harika seri ile oldu. Ürünlerinin vegan olması, hayvanlar üzerinde test edilmiyor oluşu ve kafein içermemesi yüksek tercih edilebilirlik açısından önemli. 


Frei öl Detoks etkili cilt temizleme ve nemlendirme serisini yaklaşık 1 aydır düzenli olarak kullanıyorum. Sağlıklı yorum yapabilmek adına da doğrusu 1 ay iyi bir süre. Benim gibi cildinin kuruluğundan şikayetçi olanlara şiddetle tavsiye edeceğim bir seri. Şimdi biraz ürünlerle ilgili detaylı bilgi vermek istiyorum. 




Detoks Etkili yüz Temizleme Yağı

Ürün içeriği % 76 sı doğal yağlardan oluşuyor ve 5 temek özelliği aynı anda içinde barındırıyor.

* anti kirlilik etkisi 
* detoks etkisi
* günlük yüz temizleme / maske özelliği
* cilt bakımı / nemlendirme 
* pürüzsüzlük etkisi

Cilt ve göz uyumu dermatolojik ve oftalmolojik olarak onaylanmış bir ürün olan temizleme yağını ben her sabah ve akşam avcumun içine 4-5 doz sıkıp yüzüm kuruyken masaj yaparak uyguluyorum. Sonrasında da ılık su ile duruluyorum. 

Aynı ürünü maske olarak da kullanabiliyorsunuz. Haftada 1 ya da 2 kez akşamları günlük yüz temizliği sonrası  kuru ellere 7-8 damla doz kadar alıp tüm yüze masaj yaparak uygulanıp 5 dk bekleyip duruluyorsunuz.



Çok Amaçlı Kuru Yüz Yağı

Nemlendirme etkisi oldukça yüksek olan kuru yüz yağının da cildi pürüzsüzleştirme ve canlandırma etkisi var. Benim en sevdiğim yanı ise yüzde yağlı his bırakmadan hızlıca emiliyor olması. Bu ürünü de yine aynı zamanda günlük nemlendirici olarak ya da dilerseniz maske olarak kullanabiliyorsunuz. 

Ben günlük nemlendirici olarak hafif nemli cildime masaj yaparak uyguluyorum. Elbette boyun ve dekolteyi de nemlendirme aşamasında unutmuyorum. Dilerseniz düzenli kullandığınız başka bir ürün varsa onunla da karıştırıp ürünün nemlendirme etkisini artırabilirsiniz.

Yoğun bir nem ihtiyacı duyduğunuzda da yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulayıp 10 dk kadar bekleyin. Sonrasında fazla kalıntıları da yumuşak bir havlu ile alabilirsiniz. Bu uygulamayı ben özellikle yazın güneşten kuruyan cildim için mutlaka yapacağım. Sonrasında yüzümde oluşan o pul pul kuruluktan kurtulmak için harika olacak.

Ve gelelim benim en sevdiğim kullanım alanına. Gerçekten adının hakkını veren bir ürün bu yağ. Zira makyaj yaparken de likid fondöten ile karıştırıp kullandığınızda yüzdeki çatlamış kurumuş hatta pul pul olan o görüntüyü de engellemiş oluyorsunuz. 


Şu an sitede bu seride ve daha başka ürünlerde harika indirimler mevcut.  Eğer cildinizin kuruluğu ile ilgili nem ihtiyacınız varsa ve daha önce kuru yağ denemediyseniz ben mutlaka tavsiye ederim. Kuru yağ nemlendirici kremlere göre çok daha etkili ve hızlı sonuç alabileceğiniz bir çözüm ortağı olacaktır. Ürünlerinin vegan olduğunu, hayvanlar üzerinde test edilmiyor olduğunu ve kafein içermediğini de bir kez yinelemiş olmak isterim. 

Herkese keyifli günler dilerim. 

1 yorum:

Editör dedi ki...

tanıtım için teşekkürler