13 Nisan 2020 Pazartesi

2020 Alyans Modelleri ve Fiyatları






2020 yılında fiyatı en çok merak edilen tasarımların başında alyanslar geliyor. Günümüzde alyans modellerinin artık çok daha zengin bir model seçeneği yelpazesi sunduğunu söyleyebiliriz. Bu durum alyans fiyatları üzerinde de etkili oluyor ve haliyle çiftlerin karşısına birbirinden çok farklı rakamlar çıkabiliyor. Zira fiyatlar noktasında akılların karışması da bundan kaynaklanıyor. Yeni sezonda alyansların fiyatlarının ne olacağı sorusunu bir fiyat aralığı vererek yanıtlamak bile yanıltıcı olabilir.
Öncelikle alyansların kaç ayar altınla hazırlandığının ve tasarımında ne oranda işçilik bulunduğunun fiyatları etkileyen ana unsur olduğunu belirtmek gerekir. İnce bir işçilikle dizayn edilen modellerin fiyatları da daha yüksek olabiliyor. Ancak sade bir tasarımla hazırlanan alyanslar daha makul fiyatlarla yeni alıcılarına kavuşuyor. Fiyatları etkileyen unsurlardan bir diğeri de pırlantadır.




Bildiğiniz gibi alyans modelleri de artık pırlantanın muazzam ışıltısıyla buluşmaya başladı. Elbette alyanslarda pırlanta kullanıldığında fiyatlar bir miktar daha yükseliyor. Eğer pırlantanın kendine has ışıltısı ile çok daha etkileyici bir görünüm sunan şık bir alyansı satın almak isterseniz bu alışveriş için kuşkusuz daha yüksek bir bütçe ayırmanız gerekir. Alyansların ağırlığının da fiyatları etkilediğini unutmamak gerekir. Kaç gr altın kullanıldığına bağlı olarak satış rakamları da değişiyor.
Peki, fiyatlar hakkında fikir sahibi olmak için mutlaka kuyumcuları tek tek gezmek mi gerekir? Elbette hayır! Online olarak en şık alyans modellerini inceleme ve aynı zamanda fiyatlar hakkında da fikir sahibi olma şansınız var. Altınbaş internet sitesine hemen uğramalısınız. Tamamı yeni sezon olan ve aynı zamanda kusursuz bir işçilikle hazırlanan en güzel alyans modellerini bu sitede minimum fiyatlarla satın alma şansı bulunuyor.

Zengin bir model seçeneği yelpazesi arasından tercih yapmak isteyenlerin soluğu bu sitede aldığını da bilmeyenler için aktaralım. Söz, nişan ya da evlenme amacıyla tercih edebileceğiniz farklı kalınlıklarda alyans çeşitleri arasında sarı altının yanı sıra beyaz altın kullanılarak hazırlanan modeller de yer alıyor. Ayrıca parlak taşlarla süslenen gösterişli ve bir o kadar da ışıltılı yüzükleri detaylı bir şekilde gözden geçirebilir, hayal ettiğiniz modeli kolaylıkla bulabilirsiniz.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Sade, akıcı bir anlatım ... Güzel bilgi aktarımı için teşekkürler .