8 Aralık 2013 Pazar

Bir Varmış Bir Yokmuş.... Bir Masal Kız Gelmiş


En mutlu olduğum anlar sevdiğim insanlar için mutfağa girdiğim zamanlar. Benim için kıymeti olan herkese bir şekilde kendi ellerimle birşeyler hazırlamak kadar keyif veren çok az şey var hayatımda. Benim Ankara' daki annem diyorum ben Güler ablama, içinde en ufak bir abartma bile yok bu dediğimin. Güler ablam ve Ali abimin dünya şekeri kızları Burcu' nun doğacak kızı Masal prenses için bu defa inanılmaz keyifle hazırladım bu kurabiyeleri. Paylaşmakta biraz geciktim çünkü Masal' ın dünyaya geldiği saatlerde ben rahatsızlanıp hastaneye kaldırılınca epeyce bir uzadı. Tam 12 gün sonra biraz kendimi toparlayıp bilgisayarın başına geçer geçmez ilk bu güzelliklerden bahsetmek istedim.



Masal' ın kurabiyelerini ben hazırlayıp pişirdim ama annesinin özel isteği üzerine şeker hamuru süslemelerini annesi ve anneannesi ile birlikte güle eğlene yaptık. Burcu ve Güler ablamla büyük bir keyifle hazırladık bu cici kurabiyeleri. Uzun zaman olmuştu bebek kurabiyesi süslemeyeli, çok da özendim böyle olunca. 

Masal prenses bugün tam 13 günlük kocaman bir hanım oldu. Burcu ve eşi Gökhan için dünyanın merkezi artık onun olduğu yer. Dilerim bu renkli kurabiyeler gibi tatlı bir ömrü olsun. Hep ışıl ışıl, rengarenk insanlar pervane olsun etrafında. Kendisi de annesine babasına ve tüm güzel ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah.



4 yorum:

Adsız dedi ki...

Harika olmuşlar. Sizin için özel olan birine bu kurabiyeleri yapmak çok keyifli olmuştur. Yeğenim doğacağı zaman sırf hastanede dağıtılsın diye bende kurabiye kursuna gidip gece yarısı doğduğu için koşarak hastaneye yetiştirmiştim. Ellerinize emeğinize sağlık. Size de çook geçmiş olsun. Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Geçmiş olsun Yasemin Hanım, umarım iyisinizdir artık. Her daim iyi, sağlıklı, mutlu olmanız dileğiyle.
bangininmutfagi.blogspot.com-Derya

Adsız dedi ki...

Oburcan ve mekanistlerin yemegindeyiz burada olurdunuz diye dusunmustum hayal kirikligi:(derya

Yollarda Hayat Var dedi ki...

Uzun saglikli guzel bir omru olsun insallah. Kurabiyeler de enfes gozukuyor buradan.
Sevgiler