18 Aralık 2017 Pazartesi

Splat Bebeklere Diş Fırçalamayı Sevdirecek



Çocukların diş gelişimi için bebeklikten itibaren fırçalama düzenine dikkat etmek gerekiyor. Her ne kadar genetik faktörlerin de etkisi yadsınamaz ise bizim özenli bakımımız çok önemli. Bebeklerdeki biberon çürükleri ve benzeri diş sıkıntıları biz anneleri ne kadar üzüyor biliyorum. Henüz minicik bebeğinin dişlerinin sağlıksız gelişmesini tabii ki hiçbir anne istemez.






Sizde durumlar nedir bilmiyorum ama bizde diş fırçalama zamanları tam bir kaos yaşanıyordu evde. Yalın kendisine çeşit çeşit diş fırçası almama rağmen bir türlü mutlu olmuyor ve hepimizin fırçasını alıp ortalığı birbirine katıyordu. Maksat temizlik değil tamamen sululuk oluyordu tabii. Biz de ondan gizli işimizi halledip fırcalarımızı saklamaya başladık çözüm olarak . Buraya kadar gayet güzel de Yalın için bir çözüm bulamamıştım. Ta ki Splat ile tanışana kadar.


Geçtiğimiz hafta Ankara Annelerinin  ( Sevgili Gülsen ve Sevgili Canan' ın oluşturduğu topluluk ) düzenlediği bebek partisinde tanıştım Splat ile. Aslında uzun zamandır sosyal medyada karşılaşıyordum ama bir şekilde denk gelmemiştik. Ben de görür görmez çok heyecanlandım. Ama bu ürünün tam olarak Yalın' ın sorununu çözeceğini kullandıktan sonra anladım.










0-3 yaş arası bebekler için özel olarak formüle edilmiş olan diş macunu elma ve muz aromalı. Tadına elbette ki Yalın'dan önce ben baktım, gayet keyifli.Fakat burada asıl can alıcı nokta içindeki minik fırçalama aparatı. Aparatı işaret parmağınıza geçirip bebeğinizin dişlerini çok etkili bir şekilde fırçalamanıza fırsat veriyor. Diş fırçası ile açıkçası bu şekilde tüm dişlerine ulaşmayı başaramamıştım ben. Yalın da videoda görüldüğü üzere çok keyif aldı bu durumdan. Arada benim parmağımı ısırıp kendince de oyununu oynadı. Şimdi akşam ailece banyoya girip uykudan önce dişlerimizi fırçalarken Yalın ortalığı birbirine katmıyor. Parmağıma Splat aparatını geçirdiğimi gördüğü anda koşup yanıma geliyor. 







Hiç yorum yok: