11 Ocak 2019 Cuma

Rosegal Leopar Desen Crossbody Çapraz Çanta

leopar desen çanta



Çanta denince neden kadınlar için akan sular duruyor acaba ? Yani benim için biraz    öyle sanırım. Öyle çok çantam da yoktur ama aldığımı kaliteli alıp yıllarca kullanmayı severim. Gerek günlük hayatta gerekse de özel davetlerde hepimiz için vazgeçilmez aksesuarın çanta olması durumu yeterince açıklıyor sanırım. Küpe takmayabilirsiniz ya da kolyesiz bir kombinle yetinebilirsiniz fakat çantasız bir kombinle şıklık tamamlanamaz. 


leopar desen çanta


 Şıklığımızı tamamlayan en önemli unsurun çanta olduğunu düşününce bu minik ama önemli ayrıntıyı hiçbirimiz gözardı edemeyiz.   Her sezon farklı farklı modeller ve desenler moda olsa da bazı desenlerin modası hiç bitmiyor. Leopar desen de bunlardan biri. Geçmişte daha cesur bir tercih olarak görülse de günümüzde günlük hayatta da pek çok detayda karşımıza çıkıyor. Benim de bu kadar sevmemdeki etken sanırım günlük hayatta kullanılıyor olması oldu. Spor kombinlerle bile tercih edilebilir olması büyük bir rahatlık değil mi sizce de ?





Rosegal sitesinden aldığım bu Leopar desenli crossbody çapraz çanta da tam aradığım gibi bir modeldi. İç hacmi de beklediğimden daha geniş ve kullanışlı. Hem gece hem gündüz kombinlerinde rahatllıkla kullanılabileceğim bir model. 



Benim gibi leopar desenle yeni yeni tanışan biri için tam aşık olunası bir parça oldu bu çanta. 
Şu an sitede çok ciddi indirimler var. Leopar desenli crossbody çanta için siz de sipariş vermek isterseniz bence tam zamanı.   

 Hemen https://www.rosegal.com/crossbody-bags/leopard-printed-pu-design-crossbody-bag-5198368.html?lkid=16127505 linke tıklayıp bir bakın derim. 

Rosegal sitesindeki  %25 indirimden faydalanmak isterseniz de RGBF1 kodunu  kullanmayı lütfen unutmayın. 


Hiç yorum yok: