8 Ağustos 2019 Perşembe

Girlmerry Susam Sokağı Çizgi Film Karakter Desenli Etek



Bu sezonun en neşeli kombini ile karşınızdayım. Ben çok sevdim çok, üzerime geçirdiğim andan itibaren resmen çocukluğuma ışınlandım. Cıvıl cıvıl rengarenk tam bir yaz eteği. Üzerine de binbir türlü renk ile kombin edilebilir olması süper. 





Bu yaz en çok sevdiğim parçalar etekler, elbiseler oldu. Ve içlerinden en çok sevdiğim de bu pileli beli lastikli etek oldu. Eteği Girlmerry sitesinden satın aldım,  sitenin güvenilirliği ve kargo hızı da beni çok memnun etti. Açıkcası yaz başı verdiğim siparişimin yaz sonuna gelmemesi ihtimali olur mu diye endişe ediyordum. Sipariş verdikten sadece 10 gün sonra elimdeydi. Paketleme kalitesi de gayet iyiydi.
Gelelim eteğin detaylarına; belden lastikli pileli etek dikiş kalitesi olarak beni fazlasıyla tatmin etti. Hatta yıkadıktan sonra bile ütü gerektirmemesi beğenimi kat be kat arttırdı :)))  Zaten kolay kolay buruşmayan  polyester kumaştan dikilmiş. Üzerinde de çocukluğumuzun Susam Sokağı karakterleri var, sokakta benim yaşımdakileri açıkcası pek bir ilgisini çekti diyebilirim.





Neşeli bir yaz kombini oldu bence. Ve bu sezon birkaç farklı markada da benzerlerine rastladım. Ancak fiyat / performans olarak baktığımda benim eteğim kesinlikle ennnn güzeli :)) Kalitesinin yanı sıra fiyat olarak da gayet uygun.






Siteyi incelemek isterseniz www.girlmerry.com adresinden girebilirsiniz. 

Eteğimin linki için de şuraya tıklayabilirsiniz. 


2 yorum:

uzmanamator dedi ki...

çok tatlıymış hakikaten güzel günlerde giyin inşallah

gizlipencere06 dedi ki...

Sarı rengi bende çok beğeniyorum. Çok enerjik duruyor.İzlemeye aldım sizi :)