8 Ekim 2019 Salı

ROSEGAL Alışverişim




Bu ayki Rosegal alışverişimden birkaç parçayı sizlerle paylaşmak istedim. Artık güvenilir şekilde yurtdışından alışveriş yaptığım bir firma Rosegal. İndirim devam ederken sepete attığım ürünlerden ihtiyacım olanları aldım. Çoğu yerli firmaya göre çok daha kaliteli ürünleri olan firmanın sitesine mutlaka bakın.











Öpücük desenli V yaka yün kazağa zaten ilk görüşte hayran kalmıştım. Geçen sezon başka bir markanın benzer bir ürününü neredeyse 3 katı para vererek alıp çok severek giyince bunu kaçırmak istemedim açıkcası. Eteklerle ve uzun botlarla harika kombinlenecek çok cici bir parça oldu.





Yaz bitti evet ama bu sezon her yerde arayıp da gönlüme göre bir siyah düz mayo bulamamıştım. Bu LAZER KESİM mayoyu fiyatı da uygun bulunca önümüzdeki yaz için stokladım. Sonuçta düz siyah mayonun asla modası geçmez. Bu mayo aynı zamanda body suit gibi de kombin yapılabilecek bir parça, dekoltesi çok derin olmadığı için rahatlıkla o şekilde de kullanabileceğiniz bir model.





Ve gelelim beyaz deri sırt cantasına. Daha önceden Rosegal' den aldığım tüm çantalardan çok memnun kaldığım için artık gözüm kapalı çanta seçebildiğim bir firma. Hem en trend parçaları bol çeşitle bulabiliyorum hem de çok uygun fiyatla alıyorum. Son birkaç yıldır özellikle sırt çantası kullanmayı çok sever oldum. Hemen her sezon bir sırt çantası ediniyorum. Bu çantayı  da yine önümüzdeki yaz için aldım. 

Son parça da kendim için aldığım bu pofidik kulaklık. Kışın Ankara' nın soğugunda donan kulaklarıma takar mıyım bilmiyorum ama pek bir sevip aldım. Takmazsam bir güzel kıza hediye ederim ben de :)))








Bu FLORAL DESENLİ siyah gömleği de % 78 indirimi görünce kaçırmak istemedim. Sonuçta siyah gömleği hangi kadın sevmez ki? Gardropta kaç tane olursa olsun her zaman bir yenisine yer bulunabilen kurtarıcı parça siyah gömlek. 



3 yorum:

Adsız dedi ki...

Güzel ürünler ama bir favori seçmem gerekse çantayı tercih ederim:) Hepsini güzel günlerde kullan Yasemincim.
Banu Ataman

Beyda'nın Kitaplığı dedi ki...

Çanta güzel. Dudaklı kazak giyemezdim:)

istanbul yılbaşı dedi ki...

Bence de çanta :)