7 Ocak 2020 Salı

Shein Wish List Yaptım

Geçen yıl kendim için yaptığım en güzel şeylerden biri vaktimi daha etkili kullanabilmek oldu. Bu anlamda internet üzerinden alışveriş konusunda gerekli güvenlik tedbirlerini sağlayıp özellikle kıyafet alışverişlerim için harcadığım boş vakitten tasarruf ettim. Alışverişlerimde öncelikle sanal kredi kartı kullanımına dikkat ediyorum. Ve kesinlikle de bilmediğim, güvenmediğim sitelerden alışveriş yapmıyorum. Sadece sanal kart kullanmak da yeterli tedbir sayılmaz sonuçta. Gelecek olan paketin içinden olur olmaz şeyler çıkması sürprizlerine karşı da güvenilir alışveriş sitelerini tercih edin.  

Bu yıl için de kendim için hazırladığım bir alışveriş istek listem var ( wishlist ) . Hiçbiri acil ihtiyaç olmayan bu isteklerimi kenara not edip bütçem uygun olduğunda satın almayı planlıyorum. 

Bugün de yaptığım wishlisti sizlerle paylaşmak istedim. Seçtiğim ürünlerin hepsi Shein sitesinden. Bu sayfadan henüz alışveriş yapmadım ama sık sık alışveriş yapan arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla hem kaliteli ürünleri var hem de sorunsuz müşteri memnuniyeti ilkesi ile çalışıyorlar. 


Listeye ilk aldığım parça tabii ki Leopar detaylı bir kazak  olacaktı  :))) Hem jean pantalon ile hem de eteklerim ile kombin edebileceğim için bu kazağı çok beğendim. Dolabımda bir leopar kazağım da olmasın mı yani aşkolsun :)))




Son yıllarda kullanmayı en sevdiğim şeylerden biri de sanırım bu minnak crossbody çantalar oldu. Tek sorun içine ne koyacağıma karar verememek ama kullanımı aşırı pratik. %100 Tüvit  zincir askılı günlük bu çantaya da bayıldım. Listeme aldım gitti seni güzel çanta. 







Kolları pul detaylı bu kazak / sweatshirt de yine bu yıl içime işleyen pırıltı aşkının yansıması oldu sanırım. Kontrast çizgili pullu bu  sweatshirt günlük spor kombinlerde bence gayet şık durur. Hem fiyatı da şu an sitede çok çok uygun









Bu elbiseyi listeye neden aldım bilmiyorum ama çok beğendim. Hani bazen dolabınızı açarsanız ve ne giyeceğinizi bilmeden dakikalarca bakar durursunuz ya işte tam da öyle anları düşünerek ekledim sanırım wishliste bunu. Romantik Çiçek ve Tül deyatlı elbise  özel bir davet için dolabımda olmasından mutlu olacağım kurtarıcı bir parça. 









Benim bere, şapka aşkımı bilmeyen yoktur sanırım. Bu Pullu Bere Şapkayı da zamansız bir parça olduğu için ekledim listeme. İstersem şık bir kıyafetle dilersem  de günlük giysilerimle kullanabileceğim bir şapka , hele fiyatı da uygunsa asla kaçmamalı.




Stiletto Topuklu Sarı Çorap Formundaki Botlar , listemin en sonundaki parça. Açıkcası benim gibi iddialı giyinmeye korkan biri için fazlasıyla cesur seçim ama dümdüz koyu renk bir kıyaftle şu botları birlikte kombinlediğimi düşününce '' Neden olmasın ki ? '' dedim . 

1 yorum:

makyajliyorum dedi ki...

Çok güzel şeyler seçmişsin canım :)
Çok merak ediyorum sende nasıl durucaklarını :)