28 Temmuz 2020 Salı

Hawaya Dating ve Evlilik Uygulaması

Sosyal hayatın en önemli gerekliliklerinden biri arkadaşlık ve flört. Şu son birkaç aydır yaşadığımız covid- 19 pandemi sürecinde de bunu gayet net şekilde anlamış olduk. Sosyal mesafedir, izolasyondur derken arkadaşlık , dostluk ve daha da önemlisi aşk ilişkileri yepyeni bir boyut kazandı. Dating siteleri ve uygulamaları daha bir aranılır oldu.


Hawaya Mısır kökenli bir aplikasyon. Birkaç gencin birlikte hayata geçirdiği ve dünyada da oldukça fazla kullanıcısı olan bu yepyeni sosyal paylaşım uygulaması artık Türkiye' de.  Gençlerin dating sitelerinden beklediği  birçok özelliği de içinde barındırıyor Hawaya. Rahatlıkla uygulamasını indirebileceğiniz ve uzun soluklu ilişkiler bulmak için tercih edebileceğiniz bir sosyal platform. Geçmişte yakınları, akrabaları ya da çevreleri vasıtasıyla eş seçen gençler artık dijital ortamları da bu sürece katar oldu. Eş seçerken neye dikkat eder insan? Kendi kültürel yapısına uygun, belirlediği sosyal statülerde olan belli kriterleri de olan adaylara öncelik verir. Hawaya da aynı bu şekilde belirlediğiniz lokasyonlarda, dilediğiniz meslek ve yaş kriterlerinde kendinize uygun adaya yoğunlaşabiliyorsunuz.




Güvenilir bir dating uygulaması olan Hawaya Match grup bünyesine katılıp Almanya, Kuveyt, Singapur, Kanada , Endonezya, Malezya' dan sonra artık Türkiye' de de hizmet vermeye başladı. Evlilik amacıyla yola çıkıp sahte profillerden ve uygunsuz durumlardan çekinenler için de uygulamanın çeşitli önlemleri mevcut. Selfie doğrulama teknolojisi sayesinde sahte profil yaratmak isteyenlere karşı  bir koruma kalkanı sağlıyor.  Ayrıca bir diğer önemli özelliği de istemediğiniz taktirde  karşı tarafa profilinizi bulanıklaştırıp güvenli aşamaya kadar kendinizi izole edebilirsiniz Bizim gibi evlilik sürecinde aile onayını önemseyen bir coğrafyada sürece üçüncü bir şahsı dahil edip fikrini alma gibi ciddi yapıcı özellikleri de var. Özel mod seçeneği sayesinde de birbirleri ile eşleşen çiftlerin diğer adaylar tarafından rahatsız edilmelerinin önüne geçilebiliyor.



Hawaya' nın amacı dünyanın dört bir yanındaki adayları dijital bir platformda toplayıp hayat arkadaşları eşlerini seçmelerine yardımcı olmak. Kısa sürede bu amaçla gençler arasında yaygınlaşacak gibi gözüküyor.  Tamamen bilimsel yöntemler ve gelişmiş bir algoritma ile kişiler arasında eşleştirme yapan uygulamada aşkı bulmanın da ötesini hedefleyerek evliliğe uzanan bir yol açmak linki buraya bırakıyorum 👇👇👇👇


Hiç yorum yok: