27 Temmuz 2020 Pazartesi

Sosyopix ile Anılarınıza Dokunun




Elimizde akıllı telefonlarımız olalı beri her birimiz artık birer fotoğrafçı olduk. Kendi anılarımızın takipçisi olduk dersek yeridir. fakat çektiğimiz fotoğrafların ne kadarını geleceği anı olarak taşıyoruz orası tartışılır. Çoğu telefonun içinde unutulup giden bir dolu hatıranın saklanmadan yok olduğunu biliyoruz. Ben kendi adıma yılda birkaç kez telefonumdaki beğendiğim fotoğrafları ayırıp mutlaka tab ettiriyorum. Bu konuda en kolay yöntem instagram üzerinden seçtiğim fotoğrafları Sosyopix ' e göndermek oluyor.

Sosyopix bu internet fotoğrafçılığının kalıcılığının sağlanması konusunda oldukça güzel bir uygulama. Dilediğiniz şekillerde farklı paketler hazırlayarak anılarımızı canlı tutmamıza yardım ediyor. Dijtal dünyada her ne kadar çok fotoğraf karesi çeksek de geleceğe sakladığımız kare sayısı o kadar da fazla olmayabiliyor. Harici belleklere, bilgisayarlara aktarılan çoğu güzel anı öylece kalıyor. Hele bazısının tamamen yok olup gitme ihtimalini de düşünürsek Sosyopix ' in yaptığı işin güzelliği daha da anlaşılır oluyor.


Ben yeni eve taşınırken sevdiğim anılarımızdan oluşan bir metal pano hazırlayıp sürekli gözümün önünde olsun istedim. En sevdiğim fotoğrafları seçip istediğim ürünleri web sayfasından seçip siparişimi verdim. Metal anı çerçevesi mutfağıma çok yakıştı , her gören de bayıldı. Bu harika fotoğrafları da telefonuma hapsetmeyip bastırdığıma çok mutlu oldum. Her yıl sonunda anılarımızdan oluşan bir albüm yaptırıp saklamak istiyorum bundan böyle. Hayat öyle hızlı akıyor ki , geri dönüp baktığımızda güzel anları tekrar anımsamak  herkese iyi gelir bence. 


Hatıralarına tutunmayı seven biri olarak fotoğrafları çok seviyorum ben. Sadece fotoğraf albümü içinde de değil, günlük yaşamın içinde kullandığım objelerde de kendi anılarımızın olmasından hoşlanıyorum. Özellikle eşime ya da çocuklarıma da hediye seçerken özel şeyleri tercih ediyorum. Sosyopix ' in farklı farklı paketleri de işi epeyce kolaylaştırıyor. Kendi fotoğraflarından oluşan kanvas tablolar, kahve kupaları , magnetleri kim sevmez ki? 



Şu anda sitede yaza özel en sevilen Sosyopix ürünlerinde %20 indirim var.  Evlilik yıldönümü , doğumgünü, yeni yıl hediyesi olarak aklınızda olsun. Anıları gözününde olsun isteyen sevdikleriniz varsa böyle bir armağandan çok mutlu olacaklarını garanti ederim. Ayrıca Sosyopix' in işinin kalitesi farkedilir derecede iyi. Detaylarının inceliği, paketlemesinin zerafeti ve hizmet kalitesi olarak bir kere çalıştığınızda sürekli müşterisi olacağınıza emin olabilirsiniz. Yaz indirimini kaçırmayın , ister sevdiklerinize isterseniz de kendinize anılarını hediye edin. 







1 yorum:

nar Kırmızı dedi ki...

Çok büyük bir arşivim var ve hepsi dijital. Bir gün ortadan kaybolacaklarına o kadar eminim ki... Şu dijitale büsbütün güvenen ahmaktır..