29 Eylül 2020 Salı

Sonbaharda Gözleriniz Konuşssun





Sonbaharda Gözleriniz Konuşsun!

Geldi, geliyor, bitti, bitecek derken bir yazı daha geride bırakıyoruz. Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi süreci ile yazın pek de tadına varamasak da, morallerimizi yüksek tuttuk ve sağlıkla güzel bir yazı bitirip sonbahara merhaba dedik. 2020 yılı gerek moda gerek makyaj dünyasında hem sadelik hem de ışıltılı pırıltılı trendlerle karşımıza çıkmıştı. Maskelerin kullanımı ile göz makyajı hazır daha da ön plana çıkmışken, önce gözlerin konuşsun diyelim ve bakalım eylül şiirleri ve düşen yapraklarla sonbahar göz makyajında ve göz farı renklerinde bizi neler bekliyor!

Gökkuşağı Gibi Rengârenk

Sonbaharın melankolik havasından ve gri bulutların etkisinden kurtulmak için bu yeni mevsimde gözlerimiz rengârenk! Cesur göz farı tonlarını denemek için en doğru zaman olabilir! Far paleti almayı düşünüyorsanız, tercihinizi neon tonlardan yana kullanabilirsiniz. En pastel tonlardan en koyularına kadar göz farı seçiminizde gökkuşağının tüm renklerinden faydalanabilirsiniz. Zeytin yeşili göz farı ve beyaz ile muhteşem bir kontrast yaratabileceğiniz mor da 2020 sonbahar far renkleri olarak ön plana çıkıyor. Mavi ve buzlu tonlardaki göz farı da makyaj çantanızda bu sonbahar ve kış kendine bir yer edinecek. Sadece maskara ve eyeliner ile tamamlayacağınız göz makyajınız özel gecelerde ve partilerde güzelliğinize güzellik katacaktır.

Simlerle Işılda!

Smokey makyaj her zaman vazgeçilmezimiz! Ama bu sonbaharda yeni bir tarza bürünüyor ve simle birleşerek daha da göz alıcı bir hal alıyor. Sonbahar far renkleri tercihlerinizi koyu tonlardan yana yapsanız dahi, muhakkak simli bir göz farı edinmelisiniz. Özellikle gece makyajı ve davetlerde maskenizi taktığınızda gözleriniz çekici ve gizemli göz makyajınız sayesinde ilgi odağı olacaktır! Altın tonu ve metalik tonlar da sonbaharın yükselen trendleri arasında!

Yeni tarzlar ve deneysel makyaj ilginizi çekiyorsa, şimdi tam sırası! Deneysel derken gerçekten aklınıza gelmeyecek tarz ve renklerden söz ediyoruz. Örneğin her dönemin vazgeçilmezi ve dudaklarımızda görmeye alışık olduğumuz kırmızıyı bu yıl göz farı paletlerinde görürseniz şaşırmayın! Modacılar ve güzellik uzmanları herhalde ruh halimizi oldukça etkileyen bu dönemde en çılgın trendleri yaratmaya kararlı.

Bu yıl kışa doğru karşımıza çıkacak bir diğer trend ise, gotik makyajlar. Aykırı makyajlar, koyu göz farı ve rujlar ile bu yıl hem moda hem de makyaj dünyasına asi ve şık bir rüzgar esecek gibi görünüyor.

Golden Rose’da Sonbahar Keyfi

Metalik tonlar, altın ve çılgın renklerde göz farı derken makyaj çantamızı yenileme zamanı yine geldi. Mevsim değişimlerini ve trendleri takip etmekten keyif alıyorsanız, sonbaharda Golden Rose ile göz makyajınıza renk katabilirsiniz. GR Soft Color Matte Mono Eyeshadow - Mat Tekli Far, mat, sedefli ve ışıltılı bitişlerden oluşan yepyeni bir tekli göz farı serisi. İpeksi, yumuşak ve kalıcı dokusu sayesinde farınızı parmak uçlarınızla veya far fırçası ile rahatlıkla sürebilirsiniz. Işıltılı ve çarpıcı bir göz makyajı istiyorsanız da GR Soft Color Shimmer Mono Eyeshadow - Işıltılı Tekli Far serisi çantanızdan eksik olmamalı! 2020 sonbahar göz makyajında sıklıkla karşımıza çıkacak olan metal göz farı trendi Golden Rose’un GR Metals Metallic Liquid Eyeshadow - Metalik Likit Far serisi ile yakalayın! Işıltılı ve parlak sedefler ile gözlerinizde uzun süre kalıcı, parlak ve metalik bir görünüm yaratabilirsiniz. Golden Rose için özel olarak İtalya’da üstün bir teknoloji ile üretilen Trio Eyeshadow Wet and Dry - Islak Kuru Kullanımlı 3lü Far Paleti ise pürüzsüz ve yoğun renkleriyle, gün boyu kalıcılığını korur, göz kapaklarınızda ağırlık hissi yaratmaz. Sonbaharın tadını çıkarmak ve daha pek çok özel ürün denemek için şimdi Golden Rose zamanı!




Hiç yorum yok: