15 Ekim 2020 Perşembe

Lekure Medikal El- Ayak ve Tırnak Bakım Ürünleri

El ayak bakımına özen gösterenler için harika bir ürün keşfiyle geldim. Ben kendimi bildim bileli hep topuk çatlakları ve cilt kuruluğu ile savaşıyorum. Bu konudaki en büyük çözümün bakımı aksatmamak olduğunu ve doğru ürünü kullanmak olduğunu çok iyi biliyorum. Ve size çok yakın zaman önce tanıştığım bir markadan bahsetmek istiyorum bugün. Daha ilk kullanımda etkisini gördüğüm Lekure Medikal bir Ankara firması . Firma 2016 yılında Funda ve Hakan Kurtuluş tarafından kurulmuş.


Ürünler tamamiyle medikal kullanıma yönelik olduğundan güzellik salonları ve kuaförlerin tercih ettiği kalitede ve profesyonel standartta üretiliyor. Herkese hitap edecek ürünleri bulunan firmanın asıl ilgi alanı tırnak bakımı ve çatlak cilt kuruluğu  ürünleri.




www.1001kozmetik.com adresinden online satışları da yapılan Lekure Medikal ürünlerinde şu anda harika kampanyalar da mevcut. 50 tl üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı da sunuyorlar. Hiç tereddüt etmeden alışveriş yapabileceğiniz sitenin her türlü güvenlik alt yapısı da mevcut. Dilerseniz ürünleri set halinde alırsanız çok daha avantajlı fiyatlar da var. 




Benim kısa sürede deneyip de mutlaka ama mutlaka edinmeniz gerektiğini düşündüğüm ürün Çatlak deri balsamı. İçeriğinde  TAMMANNU OİL – SARI KANTARON – CALENDULA – CENTELLA ASİATİCA –

JOJOBA – BUĞDAY YAĞI – YABANİ İĞDE – E VİTAMİNİ 

bulunan krem  çatlak topuk, diz ve dirsek kurulukları, egzamalar , diyabetik cilt sorunları ve hamilelik sonrası cilt çatlakları için güvenle kullanılabilir. Ben her gün sabah akşam 2 sefer topuklarıma uygulayıp farka inanamadım. Keşke çok daha önceden tanımış olsaydım. 


 

Tırnak Serumu ise, Tırnaklar, tırnak altı boşalmaları, tırnak yatağı ve parmak aralarında oluşan bakteri ve mantarlara karşı koruyucu ve yardımcı bir üründür.  Spirulina, Cadı fındığı, Civanperçemi, Meyankökü, Adaçayı, Mentol gibi ekstraktlar sayesinde bakteri ve mantarlara karşı koruma sağlayan %95doğal içeriklidir.   

Yine düzenli kullanımla Tırnak altı boşalmalarını kapatıp mantar ve bakteriler için uygun ortamı ortadan kaldırıp , tırnak kalınlaşmasını (Grifotik) engellemeye yardımcı olur.

- Düzensiz tırnak yatağı problemlerinin giderilmesine yardım eder.




Benzer şekilde Tırnak Kurtarma Yağı  da İçeriğindeki zengin ve besleyici yağlar ile hasarlı ve kırılgan tırnakların onarılması için kullanılır.  Tırnak uzamasını artırır. İncelmiş ve katlarına ayrılmış tırnakları hızla yeniler. İyi bir manikür ve pedikür için vazgeçilmez bir üründür. Ayrıca protez tırnak ve kalıcı oje gibi kimyasal işlemlerin ardından hasar gören tırnakları hızla kurtararak yeniden sağlıklı görünümlerine kavuşturur.



Ve yine ayakları ile sorun yaşayan çoğumuzun sancılı acısı tırnak batıkları ile ilgili harika bir ürünleri var ki bundan bahsetmeden edemeyeceğim.  Batık Tırnak Solüsyonu  içeriğindeki ÇAY AĞACI-BİSABOLOL-UREA-PANTHENOL-VİTAMİN E 

 ile sararmış, kalınlaşıp nemini kaybetmiş tırnakların  eski sağlıklı haline dönmesini sağlayan bir ürün. Gömülü tırnakların ve batıkların temizlenmesi için harika bir yardımcıdır. 





Lekure Medikal ürünlerinden bahasetmek istediğim en sonuncusu da MYKOBATH KORUYUCU CİLT BAKIM BANYOSU; İçeriğinde Spirulina ve diğer değerli bitkisel özler vardır ve cilt yenilenmesine  yardımcıdır. Detoksif etkisi ile taze bir cilt için vazgeçilmez bir üründür. Pürüzsüz bir cilt için gün boyu koruma sağlar. Uygun ph oranı ile nazik bir temizleyicidir. Kfa derisi dahil intim bölge de dahil olmak üzere tüm vücudda kullanılabilen bakteri mantara karşı hijyen sağlayani cildi yatıştıran, kaşıntı ve yangı hafifleten bir yardımcı olarak elinizin altında bulunmasından fayda var.


Lekure Medikal ürünlerini kendi web sayfalarından satın alabileceğiniz gibi n11 sitesinden de temin edebilirsiniz. 

Hiç yorum yok: