25 Şubat 2021 Perşembe

Alyanslar Nasıl Temizlenir


Alyans modelleri nişan ya da evlilik döneminde çiftler tarafından büyük bir özenle seçiliyor. Ancak sürekli olarak kullanılması zaman içerisinde kirlenmesini ya da çizilmesini de beraberinde getiriyor. Elbette böyle durumlarda alyansın temizlenmesini sağlamanız gerekir. Evde uygulayabileceğiniz ve son derece basit olan bir yöntem alyansların ilk günkü kadar temiz ve parlak görünmesini sağlayabiliyor.

Üstelik bu yöntemi uygulamak için zor bulunan malzemeler kullanmanıza hiç gerek yok. Her evde bulunan basit birkaç malzeme ile alyansların temiz ve parlak görünm


esini sağlamanız gayet kolay oluyor. Bunun için öncelikle bir kap içerisine ılık su koymalısınız. Su içerisine bir yemek kaşığı tuz ekleyerek tuz tamamen çözülene kadar karıştırın. Ardından alyansları içerisine ekleyin ve yaklaşık olarak yarım saat bekleyin.

Bu bekleme süresinin sonrasında yumuşak kıllara sahip bir diş fırçası kullanarak alyansları nazik hareketlerle fırçalayın. Sadece saniyeler içerisinde alyansın parlamaya başladığını siz de fark edeceksiniz. Daha parlak ve daha temiz görünen bir alyans modelini sahip olmanız işte bu kadar kolay oluyor. Bu yöntem  alyansların üzerinde oluşan ve çok derin olmayan çiziklerin görünümünü de azaltıyor. Dolayısıyla  dakikalar içerisinde yüzüklerin ilk günkü kadar yeni bir görünüm kazanmasını sağlamış oluyorsunuz.

Alyans Modeli Seçerken Bunlara Dikkat!

Alyansları temizlemek elbette çok zor değil. Ancak meydana gelen ve formülleri ortadan kaldırmak olanaksız olabilir. İşte bu nedenle çiftlerin alyans seçimi yaparken bazı hususlara dikkat etmesi gerekiyor. Bu hususların başında gelen ise  işçilik kalitesidir.  Kaliteli bir işçilikle üretilmiş olan  alyans modellerini tercih etmeniz durumunda çok uzun yıllar hiçbir sorun yaşamadan kullanabilirsiniz. Bu sayede yeni bir alyans satın alma sıkıntısından da kurtulmuş olacaksınız.

İşçilik kalitesiyle ön plana çıkan altın alyans modelleri için rotanızı hemen Altınbaş internet sitesine çevirebilirsiniz. Bu internet sitesinde tamamı yeni sezon olan ve her zevke hitap edebilecek altın alyans modelleri tek bir koleksiyon eşliğinde beğeniye sunuluyor. İstisnasız her bütçeye uygun bir alyans modelini bulmanın son derece kolay olduğunu bilmeyenler için aktaralım. Beyaz ya da sarı altın kullanılarak hazırlanan modeller modern görünümleri ve estetik duruşlarıyla çiftlerden tam not almayı başarıyor. Bu tasarımları mutlaka siz de inceleyin.

 

Hiç yorum yok: