9 Temmuz 2021 Cuma

Spor Giyimde Nike İmzası





Son 1 yıldır pandemiyle birlikte giyim tarzlarımız ve ihtiyaçlarımız ne kadar değişti, farklılaştı farkında mısınız ? Hemen herkes ofis yerine evden çalışmaya başlayınca gömlekler yerini eşofmanlara stilettolar da spor ayakkabılara bıraktı. Ya da şöyle diyelim, zaten hepimizin hayatında olan spor giyim ve aksesuarların önemi daha da arttı. Gardroplar baştan aşağı spor kıyafetlerle doldu. Bundan kendi adıma çok memnunum . 


 Haftanın 3 günü spora giden bir ergen annesi olarak bu ara özel ilgi alanım spor ayakkabılar ve spor kıyafetler. Tuğra gibi büyüme evresinde çocuğu olan anne babalar bilir ki daha yeni aldığınız ayakkabılar elbiseler eskimeden küçülmeye ve yenisine ihtiyaç doğmaya başlar.  Bizim evde sıklıkla   spor ayakkabı, şort tişört ihtiyacı ortaya çıkar. '' Aaaa daha yeni almıştım ben bu ayakkabıyı'' derim ve Tuğra' nın ayaklar büyüdüğü için ayakkabıları ileride kardeş de giysin diyerek kaldırılır. Bu sebeple görece pahalı diye düşündüğüm birçok ürün aslında bizim açımızdan bir çeşit yatırım da oluyor.  Siz de benim gibi spor aksesuarların konforu konusunda hassas  ve markası konusunda alışkanlıklarınıza bağlıysanız iseniz beni anlarsınız. 


Bu konuda hem kendimiz hem de Tuğra için biraz araştırma yapınca ses getiren sporcuların ve moda ikonlarının tercih ettiği Nike, markasının  kusursuz Nike Jordan teması ile beklentilerimizin ötesinde bir performans sunduğunu gördüm.    Zaten birçok ürünü ile bildiğimiz başarılı marka, ayakkabı, terlik, şort, tişört, sweatshirt, spor ekipmanı gibi çok çeşitli modellere de imza atarak Michael Jordan’a gönül verenlere özel ürettiği koleksiyonu ile hem kadınlar hem erkekler hem de çocuklara hitap ediyor.  Ayrıca  son zamanlarda gördük ki rahat giyim hepimizin ilk tercihi oldu. Bu sebeple sadece spor yaparken değil sosyal hayatta da kullanabileceğiniz estetik ve konforlu ürünler sunan Nike Jordan rahat ve estetik modellerle öne çıkıyor. 


Kadın, erkek ve çocuklar için tişörtten ayakkabı modellerine, eşofmandan şortlara, sportif aksesuarlar da dahil olmak üzere birbirinden farklı ve özgün sportif giyim modelleri üreten bir firma Nike. Tanıdığımız ve hayranı olduğumuz birçok yıldız ve profesyonel sporcunun , antrenmanlarında ve maçlarında Air Jordan modellerini tercih ettiğini bildiğinden gençlerin de bu anlamda gözdesi. Bu sayede her türlü günlük aktivitede değerlendirilebilecek modeller ile Michael Jordan’ın özel karakterini yaşama fırsatına sahip oluyorlar. 


Nike Jordan modellerini günlük hayatta da birden fazla şekilde kombinleyip kullanabilirsiniz. Bu sebeple de benim için tercih sebebi. Doğa ile iç içe olmak istediğiniz her an giyebileceğiniz Nike Jordan ürünlerini spor ceketlerle, kargo pantolonlarla ya da denimle rahatlıkla kombin yapabilirsiniz. Yine benim için günlük hayatın vazgeçilmezi olan spor taytları da  yaz kış giymeyi en sevdiğim parçalardan. 


Spor Giyimin Tamamlayıcısı Spor Ayakkabılar


 Elbette spor giyimin de en önemli tamamlayıcısı spor ayakkabılar. Ben günlük hayatımda klasik tarza nazaran spor ayakkabıyı daha çok  tercih ettiğim için bu konudaki kriterlerim yıllardır çok nettir. Sade ve minimalist detayları aradığım modelleri de Nike Air Zoom modellerde buluyorum. Hava alan yumuşak tasarımı ile ön plana çıkan modeller, ayaklar için sunduğu yastıklama sayesinde kullanım boyunca rahat etmemize yardımcı oluyor. Nefes alabilen yapısı ile uzun süreli kullanımlarda bile sorunsuz bir deneyim yaşatan ürünleri, her gün giyebileceğiniz bir ayakkabı olarak  da düşünebilirsiniz. Yeni nesil teknolojilerle üretilen Nike Air Zoom modelleri özellikle spor performansını iyileştirme konusunda da yardımcı oluyor. Uzun süreli kullanımlarda bile sorunsuz bir kullanım sunan  Nike Air Zoom ürünleri, keyifli ve eğlenceli bir deneyim yaşamak için de birebir. Ağırlıklı olarak spor yaparken kullandığımız bu ayakkabılar da dikkat etmemiz gereken bir diğer konu da sağlık. Özel iç taban yapıları sayesinde bakteri ve mantar oluşumunu en aza indiren ürünleri  de hijyen ve temiz kullanım için tercih etmeliyiz.  


Tuğra dediğim gibi haftanın üç günü aktif spor yaptığı ve neredeyse tüm gib ayağında olduğu için de gözüm kapalı güvenle tercih ediyorum. Gün içinde çok fazla koştuğu için de burkulmalara ve incinmelere karşı da koruma sağlaması amaçlı dil ve bilekten temas noktaları olan, daha fazla yastıklama sunarak yorgunluğunu alan modelleri tercih ediyorum.  




Hiç yorum yok: