13 Ağustos 2021 Cuma

ERKEN YAŞLANMAYA VE CİLT LEKELERİNE KARŞI GÜNEŞ KREMİ KULLANIYOR MUSUNUZ ?


 

-Leke giderici kremler ne işe yarar

Cildimizdeki lekeleri yok etmek için, son yıllarda oldukça popüler olan leke giderici kremler yer almaktadır. Günümüz koşulları gereği, neredeyse her insanın cildinde birtakım sorunlar oluşmaktadır. Bunun için de leke kremlerinin üretimi oldukça fazladır. Leke giderici kremler, ciltte güneşten sonra, mevsim geçişlerinde ya da farklı sebeplerden dolayı oluşan lekelere karşı kullanılan kremlerdir. Bu kremler cildi soyucu etkisiyle cilt üzerinde var olan sorunların tedavisinde kullanılan etkili kremlerdir.


 

 

 

Peki ya yaz aylarında hem cildimizdeki lekelerden hem de güneş ışınlarından korunmamız için ne tür kremler kullanılmalıdır, günümüzde en çok sorulan sorulardan bir tanesi son günlerde adını sıkça duyduğumuz cilt bakım markasında gözde tutulan Dr. Clinic tam da istediğiniz tarz da bir krem yapmış olabilir.

UV-A VE UV-B IŞINLARINDAN KORUR:

Yaz mevsiminde ve öğle saatlerinde güneşin ışınları dik bir açıyla dünyaya gelir. Mor ötesi adıyla da bilinen bu ışınlar radyasyon içerir. Sürülen güneş kremleri ise ciltte koruyucu bir tabaka oluşturur. Bu da ışınların zararlı etkilerini en aza indirir.

Dr.clinic Leke Karşıtı Güneş Koruyucu Krem

 

-Leke karşıtı güneş koruyucu krem içeriği nedir?

50 SPF Koruma Faktörlü güneşin zararlı ışınlarına karşı hassas ciltler için yüksek seviyeli geniş spektrumlu etkin koruma sağlar. Lipozomlanmış Vitamin C sayesinde cilt tonunu eşitler ve aydınlatıcı etki gösterir. İçeriğindeki kollajen ve hyalüronik asit sayesinde cildi canlandırır, dokusuna nemlilik kazandırarak ekstra sıkışlaştırır. Cildeki ölü derileri temizler ürün içeriğindeki leke karşıtı cilt yüzeyindeki ölü bakterilerin atılmasında bu sayede temiz yüzeyin güneşden korunması için cildi kusturmadan ciltte hapseder ve gün boyu koruma sağlar.

 

Filtreli Güneş kremleri mi yoksa Kimyasal Güneş kremi mi ?

KİMYASAL GÜNEŞ KREMİ

 -Daha sıvıdır.

-Ciltte beyazlık bırakır.

-Sürümü daha zordur.

-Sünger misali emip ısı enerjisine çevirerek cildi korur güneş ışınlarından ısı enerjisine çevrilmesi bazı ciltlerde yangı sebebiyet verebilir rahatsız edebilir.

Uyguladıktan sonra 15 20 dakika önce uygulanıp sonrasında güneşe çıkılmalı

- Alerjik sebebiyeti yüksektir.

FİLTRELİ GÜNEŞ KREMİ

-Çabuk etkisini gösterir

-Güneş ışınını emmez yansıtır

-Daha orta kıvamlıdır

-Sürümü daha kolaydır

-Ciltte beyazlık bırakmaz

-Alerjik sebebiyeti daha düşüktür.

Dr.Clinic Leke Karşıtı Güneş Kremi hem leke oluşumunu önlüyor hemde 4 mevsim güneş ışınlarından ve dışarıdan gelen zararlı bakterilerden koruyor.

Günlük kullanıma uygundur.

UYGULAMA


Güneşe maruz kalmadan 20 dakika önce güneşe maruz kalacak temiz cilt bölgelerine eşit miktarda ve az miktarda dağıtarak veya 2 parmak kuralı ile uygulayınız.

Daha iyi ve devamlı bir koruma için 2 saat arayla uygulama tekrarlayabilirsiniz.

 

 


Hiç yorum yok: