28 Haziran 2008 Cumartesi

İyi ki Doğdun Birtanem


Hiç de öyle alışıldık bir anne-bebek buluşması gibi başlamadı hikayemiz oğlumla. Hastane odasında kucağıma verilmedi, öpüp koklayamadım da onu içime çeke çeke. Bir yoğun bakım odasında küvözde öylece yatıyordu ilk tanıştığımızda.Elleri ayakları mini minnacık, savunmasız, çırılçıplak ve yalnızdı. İçimden alıp oraya koymuşlardı ve ‘’işte bu sizin oğlunuz’’ dediler. Zordu,boğazımızda hep bir düğümle aylar geçirdik, hep acabalar, belkiler, keşkeler geçiverdi içimizden. Dile getiremediğimiz korkularımız oldu çok. Ama benim güçlü oğlum her türlü zorluğu yendi,bize anlatılan tüm korkunç senaryoları yırtıp attı ve yanımıza yuvasına döndü. Ve bugün tam 2 yaşında kocaman bir küçük adam oldu benim canım oğlum. Allah’ıma onu bize verdiği için, yaşadığımız onca şeye rağmen şimdi yanımızda ve sağlıklı olduğu için şükrediyorum. O kötü günleri unutmuyorum hepsi bugüne şükretmemi sağlıyor. Nice yıllara minik kuşum, evimizin neşesi.
p.s.doğumgünü menümüz ve tarifleri önümüzdeki hafta geliyor.

yorum yazmak isteyen var mı?

7 yorum:

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Yasemin'cim çok şükür ki Allah oğlunu size bağışlamış.. Eski günleri şükretmek için hatırlaman ne güzel.. Allah oğluşuna uzun ve sağlıklı ömürler versin, yeni yaşı ona uğur getirsin.. Nice senelere! Menüyü merakla bekliyorum!

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

Yasemincim
tuğyanın yeni yaşı kutlu olsun.Sağlıklı mutlu hayırlı ömrü olsun inş.
bu fotoğrafta çok cici :)
sevgiyle kal
Zamanı gelince darısı başımıza inş.:)

Banu Karagil Dalaman dedi ki...

Ağlattın beni akşam akşam. Kızımı bu kadar özlemişken daha bir anlamlı geliyor yazdıkların. Sıkı bir sınavdan geçtin canım arkadaşım ama çok iyi atlattın, kocaman adam ettin Tuğra Paşa'yı. Allah sana oğlunun nice hayırlı yaşlarını göstersin inşallah.
Ne zaman gideceksin m. ereğlisi'ne? Gitmeden bir ara görüşsek diyorum. Hatta sen annemde olursan gelirim ben oralara.

Unknown dedi ki...

yasemincim,
bu sözlere yorum yapmak mümkün değil,o kadar güzel yazmışsın ki.

sadece ''iyi ki varsın Tuğra'cım''diyorum.

seni çok seviyoruz.

özlem

zero dedi ki...

Nasıl da boncuk boncuk bakmış fotoğrafta...
Geçmiş, adı üzerinde geçmişte kalmış tüm acısıyla tatlısıyla. Ailecek sizlere mutluluk ve sağlıkla dolu kocaman bir ömür diliyorum Yasemincim:)

Adsız dedi ki...

ağlattın beni sabah sabah...gecen sene neslıhanın yazdıgı gıbı,hıc kımseye bu kadar ıcten 'İYİ Kİ DOĞDUN DEMEMİŞTİM'iyi ki doğdun tuti..başka da dicek bişey yok zaten...seni çok seviyorum.hande teyzen

:)den dedi ki...

Evinizin neşe böcüğünün doğum günü kutlu olsuuuuunnnn. Daha nice nice uzuuuuunnnn ve sağlıklı yıllara küçük adam:)
Boncuk gözlerinden öpüyorum onu annesi izninle...
Hayata 4 elle tutunan cesur yürekli küçük şövalye, yüzünden gülümsemeler hiç eksik olmasın.
Sevgiler...