17 Temmuz 2011 Pazar

Lezita İle Lezzetli Bir Öğle Yemeği

 Ankara'dan gelir gelmez ayağımın tozuyla hemen kendimi Lezita' nın öğle yemeği davetinde buldum. Capitol Ogilvy PR' den Duygu Hanımın davetiyle Yeniköy Secret Garden' da çok keyifli bir öğle yemeği yedik. Önce Abalıoğlu Grubu Pazarlama Müdürü Yasemin İşsever  ve diyetisyen Mehlika Öktem sağlıklı yaşam ve lezzetli yemek üzerine konuşup,  firma hakkında kısa bir bilgilendirilme filmi izledik. Ardından da keyifli bir öğle yemeği yedik bahçede.

Benim alışverişlerde özellikle tercih ettiğim bir tavuk markası yoktu açıkçası. Piyasada adını duyurmuş, kalitesine güvendiğim hangi marka varsa onu alırım. Lezita da o firmalardan biri benim için. O gün öğle yemeğinde firma yetkilisi Yasemin hanımdan çok önemli bilgiler edindik. Mesela şnitzel alırken içi tamamen beyaz olan yani tavuk eti olan markaları tercih etmeliymişiz. İçinde kahverengi parçacıklar olan ürünlerin tercih edilmemesini önerdi.
Yemeğe Hellim Peynirli Salata ile başladık.
Masamız bu güzel rengarenk çiçeklerle donatılmıştı.




Lezita' nın şnitzel ve nuggetleri çok sıkça rastladıklarımızdan farklı. İçi tamamen tavuk eti, yani püre haline getirilip sıkıştırılmış değil. Küçük adama tavuğu yedirebilmenin tek yolu şnitzel olduğu için beni en çok mutlu eden bu oldu. Bundan sonra gönül rahatlığıyla yedireceğim.

Bu doyurucu öğle yemeğinin ardından evde de farklı Lezita lezzetlerini deneme şansımız oldu. Özellikle fesleğenli ve peynirli nuggetlarını bulduğunuz yerde kaçırmayın, mutlaka deneyin.
Yine bir anne olarak içime sinerek evde kullanabileceğim ürünleri tanımış olmaktan çok mutlu oldum. Bu keyifli gün için öncelikle firma yetkililerine ve Capitol Ogilvy PR' den Duygu hanıma teşekkürler.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

fesleğen ve peynirlisine ben de bayıldım Yasmincim