31 Aralık 2011 Cumartesi

Sürpriz Dolu Bir Yıl Olsun 2012

 Ve yılın son gününün ilk saatlerinde kısa da olsa bir yeni yıl mesajı yazmak için oturdum bu defa ekranın başına. Öyle bir sorumluluk yüklenmişim ki - sıkmadan ve bunaltmadan kendimi -  buradan blogdan da okuyucularıma bir '' İyi Seneler '' demezsem sanki eksik kalacak bir yanım gibi. Hayatımın belki de beni en sıkmayan ve keyif veren sorumluluğu bu, küçük adamı kategori dışı tutuyorum :)


Bu yıl çok istedim sevdiklerime sürprizler yapıp onları sevindireyim, onlarla daha fazla vakit geçirebileyim. Hayat ne yazık ki bizimle aynı anda aynı yönde planlar yapmıyor bizim için. Tam da istediğimizin aksine bizi daha uzaklara itti sevdiklerimizle. Biz onlara yaklaşmak, yakınlaşmak isterken daha da uzağa - sadece fiziksel olarak - çok daha uzağa koydu bizi. Doğduğumuz, büyüdüğümüz şehirden; ömrümüzü birlikte geçirdiğimiz insanlardan aldı ve bizi hiç bilmediğimiz bambaşka bir diyara getirdi. Zorlukları kadar güzellikleri de oldu ayrılıkların. Daha bir anladık belki hasret ne demek, bağlanmak ne demek, birileri için sürpriz olabilmek ne demek, özlemek ve özlenmek ne demek. Hep iyi tarafından bakacağız ya işte bu belki de  iyi tarafı. Yoksa ayrılığın da iyisi mi olurmuş demeyin :)

 Bir de hayatta sizin ruhunuzu bilen, konuşmasanız da ne diyeceğinizi anlayan, gözlerinizle anlaşabildiğiniz insanlar vardır. Onlara belki dilediğiniz kadar vakit ayıramasanız da bilirler ki onlar hep ayrı bir yerdedir, özeldir, ihtiyaç duyulduğunda nefes kadar yakınınızda, dizinizin dibindedir. İyi günde hep beraber olunamasa da kötü günde kuş olup yanına uçtuklarınızdır. Ömrünüzün en siz olduğunuz yılları beraber geçirdiğiniz sizi sizden çok tanıyan, bilenlerdir. Benim böyle çok dostum yok, ama en hakikisinden var biliyorum. Mesafelerin bizi uzağa koymasından etkilenmeyecek, yıllar sonra bile sıcaklığından birşey kaybetmeyecek bir dostum var.

Ve bu yıl istedim ki kimseye bir sürpriz yapamasam da ona özel birşeyler yapayım, yüzünde bir nebze gülümseme yaratabileyim. Bu kurabiyeleri de onun için hazırlayıp alladım pulladım bu defa. Yolda keyifle gitsinler diye de patlamış mısırlarla gönderdim onları sahibine.

Dilerim ki 2012 herkese hayallerinin ötesinde, ulaşabilecekleri herşeyi versin. Herkes çabalarının karşılığını, emeklerinin mükafatını görsün. Sürprizi bol, gülücüğü bol bir yıl olsun. Çocuklar hasta olmasın, anneler babalar üzülmesin, kimse aç uyumasın, zamansız dönüşü olmayan uzaklara gitmesin. Mesafeler uzak da olsa kimse yalnız kalmasın, içini ısıtan insanlar eksik olmasın hayatından.

6 yorum:

Egeden Tarifler dedi ki...

Kurabiyeler çok hoş olmuş, ellerine sağlık canım. Mutlu ve sağlıklı seneler dilerim :)

Ferkay dedi ki...

Yeni yılda tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle mutlu yıllar canım..

pınarsevimnoyaner dedi ki...

güzel.teşekkür ederim

-Pınar Sevim Noyaner-

pınarsevimnoyaner dedi ki...

güzel.teşekkür ederim

pınar sevim noyaner dedi ki...

güzel.teşekkür ederim

ARZU - ENGÜZELTATLAR dedi ki...

Sağlık ve huzur dolu bir yıl dilerim cnm. sevgiler...