7 Haziran 2012 Perşembe

Zeynep 'in Baby Shower Kurabiyeleri



Bu blog camiasına girerken bu kadar güzel arkadaşlıklar kuracağım, kocaman bambaşka bir aile olacağımız hiç aklıma gelmezdi.  Gittikçe büyüyen ve güçlenen bir aile. Öyle ki artık aramıza yeni yeni bebeklerimiz katılıyor, büyüyoruz . Simsim' den sonra inşallah minik oğlumuz Arda da aramıza katılacak yakında. Zeynep için çok cici bir Baby Shower hazırladık. Onun detaylarını daha sonra yazacağım.

Zeynepciğimin ve minik Arda' nın kurabiyelerini yapmak da bana düştü. Öyle ki bunlar benim yaptığım ilk bebiş kurabiyeleri. Yaparken büyük bir heyecan duydum ve özendim. 



Partimizin konseptine uygun olarak beyaz, mavi ve yeşil olarak süsledim kurabiyeleri de. 


Allah Zeynep' in oğlunu kucağına sağlıkla almasını nasip etsin. Gülen güzel yüzü hiç solmasın arkadaşımın inşallah. Darısı bebek sahibi olmak isteyen herkesin başına. Mutlu anneler mutlu bebekler çoğalsın etrafımızda. 

2 yorum:

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Eline sağlık Yasemin'cim, sağlık sıhhatle gelir inşallah bebiş.. Şekerhamurunun üzerindeki desen çok zarif..

Bitti derken yaşam yeni başlar dedi ki...

Yasemin ablacım seni çok özledim.Sınavlarım çok çabuk bitse de görüşebilsek.Ama annem kurabiye getirmiş bana tabikiiii :)) Hayatımda yedığim en güzel kurabiyeydi diyebilirim!Ben kurabiye sevmem normalde ama bu muhteşemdi orda olsam hepsini yerdim valla:)) Kocamannn öptüm seni...