15 Ekim 2018 Pazartesi

Alyans Modelleri Yenilendi

altınbaş alyans modelleri



Aksesuar modasındaki değişimler alyans modellerini de etkisi altına alıyor. moda rüzgarlarının ve trendlerin de etkisi ile alyans modelleri büyük bir değişim içerisine girdi. Genel olarak lider markaların yeni koleksiyonlarına göz attığınızda alyansların daha yalın bir form kazanmaya başladığını görebilirsiniz. Daha sade ancak bir o kadar da daha etkileyici bir görünüm sergileyen bu tasarımlar evlilik hazırlığı yapan çiftlerin yakın markajında!

Yeni alyans modelleri için Altınbaş internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Çünkü markanın web adresi üzerinden kullanıma sunduğu bu yeni modeller aslında alyansların nasıl bir değişim içerisine girdiğini de net bir şekilde görmenizi sağlıyor. Tasarımlarda artık çok daha ince bir işçiliğin kullanıldığını belirtebiliriz. Elbette çeşitli işlemeler ile alyanslar daha gösterişli bir form alıyor. Ancak işlemeler çok daha ince ve detaylı olduğundan ortaya daha naif ve daha zarif bir görünüm çıkıyor.

Taşlı Alyans Modellerine Göz Atın!

Kadınlar için dizayn edilen taşlı alyans modellerinde de daha çok sayıda ancak daha küçük ebatlarda parlak taşların kullanıldığını belirtebiliriz. Taşlı alyanslar oldukça zarif bir işleme ile bu yüzük modellerine kazandırıldığında çok daha çekici bir form kazandıkları da aşikar. Bu arada sarı altın ile beyaz altının bir arada kullanıldığı modellerin yenilenen koleksiyonlarda daha fazla kullanıldığını belirtebiliriz.

altınbaş  taşlı alyans modelleri
İki renk arasında kararsız kalanlar için cazip bir seçeneği dönüşen bu modeller de taşlı ya da taşsız olarak dizayn edilebiliyor. Aynı zamanda çiftlerin karşısına iki kategori daha çıkıyor. Bu da parlak ve mat bir görünümdür. Parlak ya da mat görünüm arasından dilediğiniz gibi seçim yapabilirsiniz. Çünkü her iki kategoride de seçenekler son derece fazla ve dolayısıyla çiftler kendi zevklerine uygun modelleri bulmakta asla zorlanmıyor.

Nişan, evlilik ya da söz alyansları olarak incelenebilecek bu tasarımlar için Altınbaş web adresini rahatlıkla ziyaret edebilirsiniz. Sitede son derece geniş bir seçenek yelpazesi ile karşılaşmak mümkün oluyor. Beğenilere ve giyim tarzına uygun tasarımları bulmanın keyfini yaşamak da kolaylaşıyor. İkili olarak incelenebilen alyanslar için fiyatların gayet makul olduğundan söz etmek lazım. Her bütçeye uygun bir modeli bulmak hiç zor değil.



altınbaş alyans

12 yorum:

larcencielblog dedi ki...

Biz evlenirken kalın ve köşeli alyanslar modaydı; ama şu an bu ince halka olanlar çook hoşuma gidiyor. Yani altın fiyatları arşa fırlamamış olsa değiştiresim var ama masraf çıkartmayayım diyorum şimdi :))) Çok sevgiler!

Aslolan Güzellik dedi ki...

Evlenirken kalın alyanslardan almıştım. Sonra çok rahat kullanamadım klasik düz alyans aldım çok severek kullanıyorım 😊

Esra Yıldız dedi ki...

Bende cok uzun zamandir alyans takmiyodum. Sonra eski alyanlarimi degistirip yerine tria yuzuklerden aldim. Ama onu da takmiyorum. Simdielrde eski tip alyanlardan almayi dusunuyorum. Sanirim daha rahat ve onu takacagim🙈

Ordanburdanhayattan dedi ki...

Basakcim benim de ilk alyansim köşeli ve kalındı. ikinci doğum sonrası parmaklar şişince bir daha da olmadi. geçen yıl doğumgünümde kendime klasik alyanslardan aldım.

Ordanburdanhayattan dedi ki...

aslolan güzellik, kesinlikle ennn güzeli en klasik planı ama bu yeni modellerde de aklım kalmadı.degil

dlkgzr dedi ki...

bu güzel paylaşım için teşekkürler.

fantagirro dedi ki...

Çok güzel modeller geldi ama son dönemlerde

Adsız dedi ki...

Ben evlenirken de kalın alyanslar vardı , doğumdan sonra şişen parmaklarıma olmayınca tekrar vazgeçemediğim kalın alyansımın yenisini aldım🙏🏼

Mor Menekşe dedi ki...

Şu beyaz altın taşlı alyans çok güzelmiş:)

makyajdeneyimleri dedi ki...

Off nasıl şık modeller :)

Adsız dedi ki...

Almayı düşünmüyordum ama bu modelleri görünce fikrim değişti, Çok çok şıklar 👍

Sevil Şahin dedi ki...

Uzun zamandır bende istiyorum. Altın da çok pahalı kuzum ya alican inşallah ☺☺