13 Ocak 2019 Pazar

Telefon Kılıfınız Sizi Anlatsın

telefon kılıfı


Günlük hayatta hepimizin vazgeçilmezi hiç kuşkusuz cep telefonlarımız. Hemen her türlü işimizi, ilişkimizi yürüttüğümüz cep telefonlarının kendine has bir modası var. Model model farklı marka telefonlar olduğu kadar birbirinden ilginç telefon kılıfları da işin şıklık boyutuna hitap ediyor. Aynı zamanda da sürekli elimizde olan telefonların zarar görmesini engelliyor.


hanogram telefon kılıfı


Piyasada pek çok ilgi çekici telefon kılıfları var. Daha alır almaz kenarı köşesi çatlayıp çizilen bir ürüne hiç para vermeyin daha iyi.  Fakat kişiselleştirilmiş ve sizi anlatan bir telefon kılıfları için size önereceğim harika bir site var.  Hanogram  sayfasında temperlenmiş camdan yapılmış çok kaliteli telefon kılıfları var. Ben geçen ay hem kendime hem de eşime aldım. Beni anlatan elbette kahve ve kitap ikilisi  :))) Eşime de Tuğra ve Yalın' ın isimlerinin üzerinde yazılı olduğu daha sade bir model seçtim.


telefon kılfı

Temperlenmiş camdan üretilmiş olan bu kılıflar için kendinizi anlatacağınızı düşündüğünüz bir dolu farklı seçenek mevcut. Çiçekli böcekli, hayvan figürlü, isminizin baş harfiyle süslenmiş IPHONE ve SAMSUNG telefonlara uygun kılıfların yanı sıra Apple Saatler için çeşitli kayışlar da bulabilirsiniz.  Ekran koruyucuları ve telefon arkası halkası için de yine kişiselleştirilmiş seçenekler var. 




Ben kendim için kahveli kitaplı bu modeli seçtim ve çok sevdim. Erkekler için olan modeller biraz da sınırlı olduğu için Orhun' a da üzerinde oğluşların isimleri yazılı olan modeli seçtim. Kılıflar kendi özel kutularında çok şık olarak gönderiliyor. Siparişi verdikten sadece 10 gün içerisinde kargo ulaşmıştı. 





Özellikle Sevgililer Günü öncesi hediye arayışında olanlarınız varsa Hanogram web sayfasını bir inceleyin bence. Sizi anlatan, size özel kişiselleştirilmiş bir hediye herkesi mutlu eder. Sitede çok güzel indirimler var. Ayrıca alışverişlerinizde  benim takipçilerim YASEMINAB kodunu kullanarak %15 lik bir indirimden de faydalanabilirler. 


3 yorum:

Esra Yıldız dedi ki...

Ya asiri sevdim ben bunu😍😍

Furkan YETEK dedi ki...

Konuyla ilgili değil sadece bir duyuru yapmak istedim...Değerli Blog arkadaşım, İnsana Davet sitesinin mobil uygulamasını bu hafta çıkarttık. Sizi de uygulamayı kullanmaya davet ediyorum, uygulmanın linkini sitemde bulabilirsiniz. Blogger da paylaşımlarınız daim olur inşaallah... Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim, sağlıcakla kalın...Selam ve Dua ile...

Furkan YETEK dedi ki...

Paylaşımlarınızı severek takip etmeye çalışıyorum daha nice paylaşımlarınız olur inşaallah...Sıkılmadan dirayetle :)...Selam ve Dua ile...