12 Nisan 2019 Cuma

Tatil Planını Erken Yapan Kazanıyor

Tatil Planını Erken Yapan Kazanıyor!


Yaz tatili döneminin başlamasına çok kısa bir süre kaldı. Eğer halen tatil planlarınızı yapmadıysanız acele etmeniz gerektiği uyarısını yapalım. Çünkü tatil planınızı şimdiden yaparsanız otellerin erken rezervasyon indirimlerinden de faydalanma şansını elde edebilirsiniz. Elbette otel için %70’lere varan indirimler istisnasız herkes için kaçırılmayacak bir fırsat. Ama siz bu fırsatı an be an kaçırıyor olabilirsiniz, farkında mısınız?

2019 erken rezervasyon dönemi başladı. Oteller erken rezervasyon kayıtlarını almaya da başladı. Peki, siz neden tatil planı yapmaya hala başlamadınız? Özellikle rotanızı Bodrum otelleri yönüne çevirmeyi düşünüyorsanız çok daha fazla acele etmelisiniz. Çünkü bu oteller zaten tüm Türkiye’nin gözdesi! Hatta dünyanın gözdesi demek yanlış olmaz, her yıl yüzlerce yabancı turisti ağırlayan bir tatil beldesinden söz ediyoruz. O halde yerinizi ayırtmanız lazım.



Tatil Planı Yapmanın Kolay Yolu

Birkaç adımda kendiniz için en uygun tatil planını nasıl yapacağınızı aktaralım.

o   Tarih Belirlensin!

Öncelikle uygun olduğunuz tarih aralığını belirlemeniz gerekiyor. Tatil için kaç gününüz var ve hangi tarihlerde tatilinizi yapacağınızı artık belirleyin. Özellikle Bodrum için uygun dönem sezonun açıldığı ve kapanmak üzere olduğu dönemdir. Çünkü bu dönemde çok fazla kalabalık olmaz ve daha sakin bir tatil süreci yaşarsınız.

o   Kadro Oluşsun!
Tatile yalnız mı çıkacaksınız, yoksa aileniz ya da arkadaşlarınızla mı? Kadronun da belirlenmesi gerekiyor. Çünkü rezervasyon işleminizi yapmanız için kaç kişinin konaklayacağını önceden bilmelisiniz. Bu sayede aynı otelde konaklama şansını da elde etmiş olacaksınız.

o   Otel Seçilsin!

İşte ne kolay olanı da bu! Otel seçimi için Tatilsepeti.com adresine tıklayın ve Bodrum’daki otelleri gözden geçirin. Bu sitede erken rezervasyon kabul eden otelleri de görüntüleme şansına sahip oluyorsunuz. Hatta otelleri kıyaslayarak hangilerinin sizin kriterlerinize uygun olduğunu da kolayca bulursunuz. Aynı zamanda rezervasyon işleminizi de birkaç dakika içerisinde yapmanız mümkün oluyor. Böylece tatil planınızı artık en genel şekliyle netleştirmiş olacaksınız.

o   Aktiviteler Sıralansın!


Bu yaz tatilde hangi aktivitelere zaman ayıracağınızı da şimdiden belirleyin. Günübirlik turlarla da tatilinize renk katabilirsiniz. İşte tatil planınız hazır! Üstelik erken rezervasyon indirimini de kaçırmadınız!

1 yorum:

EĞİTİM PINARI dedi ki...

Eski Ramazanlar mim yazımı hazırladım ve sizlerin beğenisine sundum. Okumak için lütfen blogumu ziyaret ediniz.