19 Haziran 2020 Cuma

Gümüş Takıda Yamachi Zerafeti



Biz kadınlar için aksesuarın, takının vazgeçilmez olduğu tartışılmaz bir gerçek. Hele de usta ellerden çıkmış, özgün tasarımlı ve tarzımızı yansıtan parçalar olunca hepimizin gözleri ışıldar.  Bir yüzük ya da bir kolye çoğu zaman bizi karşımızdakine ilk bakışta  anlatır. Şıklığın tamamlayıcısı ve kendimize güvenimizi tazeleyen parçaların seçiminde de  mutlaka dikkat etmemiz gereken noktalar var. 


Benim için en önemli kriterlerden biri ince işçiliği ve bir zanaatkarın elinden çıkmış olması . Yamachigold kuyumculuk alanında köklü bir tarihe sahip ve 1965 yılından bu yana bu işe gönül vermiş bir ailenin nesilden nesile taşıdığı bir marka . 





Ben özellikle akseauar alacaksam mücevher kalitesinde işçiliğe önem veren markalarda ısrar ediyorum. Gümüş bir bileklik deyip geçmiyorum anlayacağınız . Kullandığım takının maddi değeri kadar maneviyatına da özen gösterdiğim için benden sonra çocuklarıma kalacak bir takının kalitesine de dikkat etmek gerektiğine inanıyorum. Yamachigold firmasının dünyanın birçok ülkesine ihracat yapan bir grup olduğu düşünülürse kalitesi de tartışılmaz. Özel tasarım koleksiyonlarını görmek isterseniz Nuruosmaniye Showroom, Kuyumcukent AVM, Vizyonpark Merkez Plaza ve Nişantaşı Mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.  Ya da benim gibi online alışveriş yapabilirsiniz. 

Ben online alışveriş konusunda tek satış noktaları kendi web sayfalarından satın almayı tercih ettim. Kendim için seçtiklerimi sizlerle de paylaşıp markanın stili, kalitesi hakkında fikriniz olsun istedim. Geleneksel Türk motifleri ile yola çıkarak doğu batı sentezli harika parçaları ile web sayfalarının açılışına özel harika indirimler yapmışlar; ben indirimi kaçırmadım hem kendim için hem de hediyelik harika parçalar seçtim. Web sayfalarının açılışına özel seçili bazı ürünlerde %20 indirim ve ilk yapacağınız alışverişte de %10 indirim şansını kaçırmayın derim.  Kredi kartınıza 3 taksit ile alışveriş yapabildğiniz sitede kargo ücreti de ödemeden epeyce avantajlı bir alışveriş fırsatı yakalayabilirsiniz. 


Beni tanıyanlar artık biliyor ki kuş motifli her şeye zaafım var. Bu kuşlu yüzük kendim için aldıklarımdan biri. Sitede beğendiğiniz takıların  Gold, silver ve rose olarak 3 ayrı altın kaplama renk seçeneğinden birini seçebiliyorsunuz.  Ben kendim için rose tercih ettim.  
Yine kendime aldığım bir diğer parça da Fatmanın Eli figürlü Mineli Taşlı kolye oldu.  Uzun süredir bu motiften bir kolye arıyordum ama bulduklarım ya çok büyük ya da çok kabaydı. Bunun zarifliği çok hoşuma gitti. Aldığım tüm Yamachi takılarım tam 12 ay boyunca firmanın garantisi altında. Bu derece sanatının arkasında duran bir markanın farkı da burada zaten.


5 yorum:

Unknown dedi ki...

Sizi ilgiyle ve sevgiyle takip ediyoruz :))

Yahya Aydoğmuş dedi ki...

Blogunuzu takipteyim bloga beklerim.

Endüstriyel Mutfak Servisi dedi ki...


https://www.beratendustriyel.com.tr/
Endüstriyel Mutfak Servisi olarak bloğunuzu beğendik.

RanzaSepeti dedi ki...

ranzasepeti olarak sizi tebrik ederiz

egitimweb dedi ki...

Paylaşımlarını her geçen gün güzel oluyor. takip etmekten mutlu oluyoruz. Eğitim Haber ve Hidroponik