11 Nisan 2021 Pazar

New Well Kaş Sabitleyici ve Göz Makyajı Trendleri


 

New Well Kaş Şekillendirici Wax


Bugün de biraz makyaj konuşalım mı hadi. Düşen ve insanı yorgun, mutsuz gösteren kaşlardan başlayalım. Benim kaşlarım gür ve son zamanlarda biraz düşme problemi yaşıyordum.  Son dönemlerde birçok markanın kaş sabitleyici ürünlerini görüp merak ediyordum açıkcası. New Well' in bu  kaş sabitleyici waxı kesinlikle kaşı gün boyu sabit tutuyor ve asla beyaz beyaz kabuklanma yapmıyor. Paket içerisinden çıkan fırçası ile kaşı yukarı doğru tarayarak şekil verdiğinizde makyajınızı temizleyene kadar sabitliyor. Ben gün içinde ellerim sürekli kaşlarımı düzeltir durumda olduğum için bu wax çok hoşuma gitti. Gramaj olarak da yıllarca kullanılacak kadar büyükçe bir ürün. Son kullanma tarihi de bu sebepten dolayı sanırım oldukça uzun tutulmuş. Piyasadaki muadil ürünlere göre fiyatı da performansına göre oldukça uygun olan bu kaş şekillendirici jel benim artık makyajımın eksilmez bir adımı  oldu.  Tek dikkat edilmesi gereken nokta fırçaya waxı çok fazla almamak, minicik bir miktarı bile kaşları gün boyu sabit tutacak kadar güçlü. Dolayısıyla gün içinde makyaj tazelerken tekrar tekrar kullanmanıza gerek yok. 




Sonbahar Tonlarında Far Paleti 24lü


Makyaja son altın vuruşu yapan şey nedir deseler? Bence kesinlikle iyi bir göz makyajıdır. Hele maskelerin altına gizlendiğimiz şu son dönemde göz makyajı çok daha önem kazandı. New Well 24lü göz farı paleti tüm dikkati gözlerinize çekmek için tek başına yeterli bir ürün. Markanın Sonbahar paleti diye adlandırarak piyasaya çıkan ürününde aslında sonbahar renklerinden ziyade ihtiyacınız olacak her renk tonu mevcut. 


Tek bir far paletinde 24 farklı renk sunan Autumn Eyeshadow Palette - 24, doğal güzelliği gözlerinize taşımanızı sağlıyor. Palette bulunan renkleri isterseniz tek tek kullanabileceğiniz gibi



dilerseniz de tarzınızı yansıtan tonları harmanlayarak da gözlerinize uygulayabilirsiniz. Yüksek pigmentasyona sahip olan far paleti kullanımı da gayet kolay ve farlardaki en büyük sorun olan tozutma sorunu da hiç olmadı.

Kremsi dokusu sayesinde parmaklarınız ile bile hızlıca uygulayabileceğiniz paleti, gün boyu kalıcılığını koruyor. Sıcak renklerin mükemmel tonlarını bulabileceğiniz far paletini gün içerisinde olabileceği gibi özel gün ve gecelerde de değerlendirebilirsiniz. Far paletini kullanırken koyu renkleri göz kapağının katlanma bölgesine ve kirpik altına uygulayabilirsin. Açık tonları ise daha çok göz pınarların ve kaşının hemen altındaki alan için kullanabilirsin. Renk geçişi sağlamak için ise palette pek çok renk alternatifi seni bekliyor.

Doğru uygulama sayesinde daha iri ve dikkat çeken gözlere sahip olabilirsiniz. Etkileyici bakışların yaratıcısı olan palet vazgeçilmeziniz olmaya aday. Palette bulunan renkler teninizde de aynen göründüğü gibi etkileyici bir görüntü sunuyor. İddialı renk tonları ile sınırsız sayıda göz makyajına imza atabilirsiniz.



Eyeliner Kalemi



Göz makyajının benim için en olmazsa olmaz ürünü kesinlikle eyeliner. Çoğumuzun makyaj yaparken en zorlandığı kısım da eyeliner doğru kullanımı. Ya tam istediğimiz gibi olmuyor ya da yaptıktan sonra tüm makyajı bozuyoruz eye liner düzelteyim derken. New Well bu kalem ile bu sorun tamamen ortadan kalkıyor. Çünkü uygulaması çok rahat. Benim gibi eyeliner konusunda yeterince eliniz yatkın değilse bile rahatlıkla uygulayabiliyorsunuz.

Kolay uygulanan Eyeliner Pen, kalıcı formülüyle gün boyunca makyajınızın yapıldığı andaki gibi görünmesini sağlar. İnce uçlu fırçası ile kolayca kullanabilir, küçük hamlelerle kusursuz eyeliner deneyimi yaşayabilirsiniz.  Kolay kullanımı ve tekrar uygulama yapmayı gerektirmeyen kalıcılığı sayesinde hem gece hem de gündüz tazelenmiş bir makyaj hissi garanti. 

Eyeliner Pen, mat görünümüyle kusursuz bir siyahlık verir, tek bir hamlede kusursuz eyeliner çizgisi çekebilirsiniz. 

Derma Cover Makyaj Bazı




Yakın zamana kadar hiç kullanmadığım ama artık mutlaka makyaj öncesi cildime uyguladığım makyaj bazından da biraz bahsetmek istiyorum.

Makyaj bazı seçiminde öncelikli olarak cilt tipinize göre ürün seçmeye dikkat etmek gerekiyor. Cilt yapınıza uygun baz seçenekleriyle pürüzsüz ve taptaze görünen bir cilde ulaşmak mümkün. Yağlı bir cilde sahipseniz mat bitişe sahip ürünler tercih edilecekken kuru cilt yapısı içinse ışıltılı bitişe sahip ürünlerle canlı bir makyaja yakalanabilir.

En iyi makyaj bazı da cilt yapınızla örtüşen bazdır. Doğru makyaj bazını kullanarak fondöten ya da concealer  öncesi cildinizi pürüzsüz bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Baz kullandığınızda aynı zamanda makyajınız daha kalıcı olur. Cildinizdeki gözenek ve çizgi görünümü de azaldığı için hoş bir makyaj elde edebilirsiniz.

New Well  Cilt kızarıklık görünümü ve cilt tonunu dengelerken aynı zamanda cilde ışıltı veren hafif yapılı jel losyon. Nemlendirici öncesi temiz cilde uygulanır , makyaj öncesi astar olarak kullanılır.


Hiç yorum yok: