4 Mayıs 2021 Salı

TEMİZ DOKUNUŞ CİLDİNİZİ NASIL GÜVENDE TUTTUĞUMUZU GÖRÜN

 

Yüzünüzdeki lekelerinizi ve ton eşitsizliğinizi azaltmak veya tamamen yok etmek mi istiyorsunuz? ‘’Cilt lekelerinden herhangi bir işlem yapmadan kurtulmanın yolları neler? ‘’diye merak ediyorsanız; doğru yerdesiniz!

PREBİOTİC BAKIM CİLDİN YAŞLANMASINI ENGELLİYOR ?

Cildimizin diğer organlardan farkı yalnızca içten değil, dıştan da yaşlanmasıdır. Bunun sebebi, cildimizin güneş ışınları, hava kirliliği gibi çevresel faktörlere sürekli maruz kalması.

Prebioticler bütün bu faktörlere karşı ciltte adeta bir kalkan oluşturuyor! Bu kalkan, erken yaşlanmayı geciktiriyor.




CİLT HASTALIKLARIYLA SAVAŞ

Cildimizde iyi ve kötü bakteriler bir arada bulunuyor. Bunlar yanlış cilt bakım ürün kullanımda cildinizdeki hormonlar bakteri dengesinin bozulmasına sebep oluyor.

Prebiotic bakım diğer doğal içerikler ile cildin yağ ve nem dengesini sağlamaya, gözenekli cilt görünümünü azaltmaya destek olur. Cilt bariyerini güçlendirerek, hassas ve kızarıklığa, sivilceye meyilli ciltlerin toleransını artırmaya ve cildi yatıştırmaya yardımcı olur.

 

Dr.Clinic PREBİOTİC TONİC İLE CİLDİNİZİ TEMİZLEYİN !



Dr.clinic prebiotic tonic

İçeriğinde Prebiotic sayesinde cilt florasını korur ve güçlendirir. Hyaluronic acid ve kolajen ile zenginleştirilmiş formül makyaj kalıntılarını ve ciltteki kiri temizler, cildi besler ve nemlendirir.

Kullanım Şekli :

Makyajınızı çıkardıktan sonra yüz ve boyun çevresine pamuk yardımıyla uygulayınız.

 




                                                                                    Dr.clinic PREBİOTİC KREM İLE CİLDİNİZİ NEMLENDİRİN

İçerisindeki özel aktifler kolajen ve vegan Hyaluronic acid sayesinde cildin yenilenmesini sağlar ve nelendirir. İçeriğindeki lipozomlanmış vitamin c sayesinde cilt tonunu eşitler ve aydınlatıcı etki gösterir. Hassas ciltler için cilt bariyerini güçlendirerek cildin nemli kalmasını sağlar. Tüm cilt tiplerine uygundur.

Kullanım Şekli:

Kullanmak istediğiniz bölgeyi temizledikten sonra elinize bir miktar krem alıp dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Günlük kullanıma uygundur.

 





Türkiyenin Yeni Markası Olan Dr. Clinic Prebiotic Krem

Kullanımlar‘da ‘’Sağlıklı bir ciltte yaşayan mikropları cildin askerleri gibi düşünün; dış etkenlere karşı cilt bariyerinin kendini savunmasına katkıda bulunuyorlar, aynı zamanda cildin bağışıklık sistemiyle etkileşim içine girerek zararlı bakterilere karşı cildi koruyorlar’’ diyor ‘’Your Brain On Nature’’ kitabının yazarı natüropat Alan Logan. Cilt yaşlanmasını hızlandıran çevresel faktörlere karşı cildin bağışıklık sistemini güçlendiriyor olmanın yanı sıra herhangi bir hasar veya tahriş yaratmadan cildi uyararak onarma sürecini harekete geçirmeleri de prebioticlerin önemli faydalarından.

Hücre yenilenmesinde ve cildin kolajen ve protein üretiminde artık sağladığı, cildi serbest radikallere ve çevresel yaşlanmaya karşı koruduğu klinik çalışmalarla kanıtlanmış olan prebioticler; akne, kızarıklık, hassasiyet, UV ışınları kaynaklı cilt hasarı, egzema, atopik dermatit, alerjik enflamasyon gibi cilt problemlerini de hem tedavi ediyor hem önlüyor. 


Tüm bu ürünler ve Dr. Clinic diğer ürünleri hakkında daha detaylı bilgi almak ve satın almak isterseniz DR. CLINIC web sayfalarına burdan ulaşabilirsiniz.


Hiç yorum yok: