25 Ekim 2021 Pazartesi

Aqua di Polo Alışverişim ve Retro Trendleri



İçinde olduğumuz bu hastalık ve salıgın döneminde hemen her türlü ihtiyacımızı artık online olarak yapabiliyoruz. Sanırım ben bu duruma epeyce de alıştım. Hem zamandan tasarruf oluyor hem de bir tıkla önümde birden fazla seçeneği aynı anda görünce karar vermem de daha kolay oluyor.  Tabii burada da kıstasım bildiğim güvendiğim, olası iade ya da değişim sürecinde beni sıkıntıya sokmayacağını bildiğim markaları tercih etmek.




Kendim için laptop çantası almam gerekiyordu, hem çok fazla detaylı olmayan sade bir model hem de unisex  kullanılabilecek bir çanta arıyordum.  Aqua di Polo sitesinde karşıma çıkan bu  gri laptop çantasında karar kıldım. Çantanın önünde ajanda, cüzdan anahtarlık gibi eşyalarımı koyabileceğim bir fermuarlı gözü var, içerisinde de bilgisayarımı güvenle taşıyabileceğim darbe emici bölmesiyle tam ihtiyacıma yönelik oldu. Açıkcası pembesini mi alsam gri mi olsa diye biraz tereddüt ettim ama iyi ki bunda karar vermişim, eşim de arada ortak olurum dedi :)))



Sevdiğim  bir İtalyan markası olan Aqua di Polo sitesine girince elbette sadece bir çanta alarak çıkabileceğimi düşünmeniz beni üzerdi. Evlilik yıldönümü hediyesi olarak eşime de bir şeyler bakayım dedim. Eşim işi dolayısıyla genellikle klasik giyimi tercih ettiğinden ona şık bir saat almayı planlıyordum.  Siyah metal kayışlı bu saatin hem tasarımı hem de klasik spor tamamlayıcılığı açıkcası benim hoşuma gitti. Yanına da bir parfüm seçtim. Markanın Gran Paradiso  parfümü dengeli ve çeşitli kokuları içinde barındıran sofistike ve hafif kokuları sevenler için çok yerinde bir tercih. Saat ve parfüm ikilisi eşimi fazlasıyla mutlu etti yıldönümü hediyesi olarak. 




Peki eşim beylere hediye alırken kendime neden almayayım değil mi ? Hele de Aqua di Polo web sayfasındaki güzel kampanya fiyatlarından faydalanmadan çıkmam düşünülemezdi .  Ne zamandır kendime almak istediğim Retro saat modeline karar vermem benim açımdan hiç zor olmadı . Çünkü bu ara o kadar hoşuma gidiyor ki bu retro saatler. Dijital dikdörtgen kasası ekranı ve rose rengini bir araya getirmesi kadar tarih kokan bu koleksiyondan bir parça edinmek çok mutlu etti beni.  Bu retro dijital saatlerin bir de çiçekli modelleri var , iki model arasında epey bir kararsız kaldıktan sonra ben bunda karar kıldım. 


Ve elbette her online alışverişimizin vazgeçilmez parçalar kolonyalar. Hemen her çantamda ayrı , evde ayrı arabada ayrı kolonya derken artık hayatımızın eksilmez bir parçası oldukları  bir gerçek. Klasik limon kolonyasından farklı seçenekler görünce ben mutlaka denemek istiyorum. Aqua di Polo sayfasında özellikle Mandarin sprey kolonya görünce dayanamadım. Dalından yeni koparılmış mandalina kokusuyla beni şimdiden müdavimi yaptı diyebilirim. Eşime de arabasında kullansın diye Bamboo Green Tea kolonyasından aldım.  Günün büyük bir kısmını trafikte ve mobil olarak geçirdiğinden gün içerisinde tazelenmiş hissi için bence tam da ona uygun oldu. 



Benim gibi online alışverişi ve vaktini etkin kullanmayı sevenler için bu tecrübemi de paylaşmak istedim. O zaman ilk alışverişe özel % 25 indirimi ve indirim kodunu görmek için hemen web sayfasına ışınlıyorum sizi. 



Hiç yorum yok: