20 Ekim 2021 Çarşamba

Black Friday İndirimine Az Kaldı !!!



 Bu yıl Black Friday hangi güne denk geliyor haberiniz var mı? Black Friday duyup da heyecanlanmayan var mıdır acaba ? Açıkcası ben tüm yıl wish listimde bulunan parçaları cazip fiyatlarla alabilmek için iple çekiyorum. Cildimiz en kıymetli yatırımları hakediyor o yüzden gelişigüzel ürünlerle geçiştirilemeyecek kadar önemli. Ben kullandığım çoğu kozmetik ürünün ithal olması sebebiyle düzenli kullandıklarımı Black Friday indirimleri  zamanında stokluyorum.  Bu yıl 27 Kasım' a denk geliyor. Alarmları kuralım şimdiden. Tüm dünyaya Amerika'dan yayılan bir gelenek olan BF indirimlerini biz de çok sevdik ve her yıl indirim haftası olarak heyecanla bekliyoruz.  Özellikle Sephora ' dan alışveriş yapanlar bilir ki bu BF indirim haftası cilt bakımından parfüme , makyaj malzemelerinden aksesuara kadar pek çok üründe cazip avantajlar bizi bekler. Hele bu yıl mobil uygulama sayesinde çok daha kolay şekilde ulaşabileceğiz.  Ürünlerin birçoğu da stoklarla sınırlı olduğu için ben listemi önceden hazırlayıp beklemeye başlayacağım. Yoksa mutlaka o heyecanla almayı unuttuğum ya da stoğu bittiği için kaçırdığım şeyler oluyor. Bu defa hazırlıklıyım :)

Benim listemde neler var hadi hep beraber bakalım mı ?

Öncelikle uzun zamandır severek kullandığım ve daha da uzun yıllar kullanacağım Estee Lauder Gece Serumu. Hücre yenilenmesine ve kolajenin artırılmasına yardımcı bu serumu kullandıktan sonra neme doymuş ve daha esnek bir cildim oluyor. Sadece 3 haftalık düzenli kullanımda bile cildimdeki farkı görünce benim için rutin bakım listeme giren bir üründür kendisi. Her türlü cilt tipine uygun oluşu ve kokusuz parfümsüz oluşu sebebiyle de benim gibi birçok kadının da gözdesi olduğuna şüphem yok. 

Lİstemdeki bir diğer ürün de daha önce denemediğim ama yorumlarına bakarak bende merak uyandıran yine Estte Lauder' in  Double Wear Stay In Place Fondöteni.  10 faktörlü güneş koruması olması ve nemde dahi koruyuculuğunu kaybetmemesi açıkcası beni cezbetti. Bir de tabii gün içinde renk değiştirmemesi ve kıyafete bulaşmaması vaadi de almak istememde etkili oldu diyebilirim.

Son olarak da uzun yıllardır artık benimle bütünleşen parfümüm tabii ki listemde. Chanel Coco Mademoiselle ilk kullandığım günden beri etrafımdaki herkesi etkisi ile büyüleyen bir koku. Benim gibi girdiği ortamda farkedilir olmak ve sonrasında kokusu ile akılda kalmak isteyenleri  için mutlaka önereceğim bir parfüm. Evet biraz fiyatlı ama ne yapıyoruz? Zevklerimizden ve alışkanlıklarımızdan vazgeçmiyoruz , sadece neyi ne zaman alacağımızı iyi bileceğiz:)))  Lüks zevkleri herkes için ulaşılabilir kılan zamansız ve ikonik bir stil öncüsü Chanel  mutlaka cilt bakımı ve makyaj serilerine de göz atmayı unutmayın.  




  Ben mesela listeme yine Chanel 'in Sublimage Üstün Yenileyici Göz Kremini de ekledim. Eğer BF haftası güzel bir indirimle beni şaşırtırsa belki benim olabilir.

Hadi o zaman , siz de Black Friday öncesi wish listleri hazırlayın ve evrene güzel enerjiler yollayın. Belki de tüm liste bizim olabilir :)) 



Hiç yorum yok: