9 Ekim 2021 Cumartesi

Temizliğin Baş Yardımcıları: Elektrikli Süpürgeler







Elektrikli ev aletleri denince akla ilk gelen ürünlerden biri, şüphesiz temizliği kolaylaştıran süpürge
makineleridir. Kapsamlı ve köşe bucak bir temizlik için her evin ve işyerinin ihtiyacı olan elektrikli
süpürge modelleri, kullanıcılara gelişen teknolojiyle birlikte temizliği daha pratik ve kolay hale getirir. Prize takılarak kullanılan bu süpürgeler, farklı model seçenekleriyle her ihtiyaca cevap verir. Elektrikli süpürge modelleri dikey-yatay, toz torbalı-torbasız, motor gücü, emiş gücü, toz haznesi, kablo uzunluğu, filtre, tasarım, alternatif süpürme uçları gibi birden fazla seçeneğe göre çeşitlenir. Hem teknik özelliklere hem de tasarıma bakmak, yani süpürgeyi bir bütün olarak ele almak doğru seçime daha çabuk ulaşmanızı sağlayabilir.



Motor ve Emiş Gücü Zamandan Kazandırır!

Elektrikli süpürge seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken başlıca özelliklerden biri elbette motor ve emiş gücü. Bu iki özelliğin iyi olması, temizlik yaparken zamandan kazanmanızı sağlarken; fazla
yorulmanızı da önler. CYCLONE MAX özellikli modeller, yüksek emiş gücüyle işinizi kolaylaştırabilir. Dikkat edilmesi gereken nokta ise çok yüksek motor ve emiş gücüne değil, yeterli olana yönelmek. Elektronik emiş gücü ayar kontrolü yapabilen modeller, bu konuda yardımcınız olabilir.


Seçim sizin: Torbası Yıkamak Değiştirmek Mi Hazne Temizlemek Mi?




Torbalı ya da torbasız model seçimi sizin elinizde. Bir tarafta torbası doldukça değiştirmeniz gereken 
modeller, diğer tarafta haznesi doldukça temizlemeniz gereken modeller. Hazne temizlemek benim için sorun değil diyorsanız, toz torbasız elektrik süpürgesi sizin için uygun olabilir. Ancak temizleme işlemini yaparken maruz kalacağınız tozlar için önlem almanız sağlığınız için gerekli olabilir. Toz torbalı modellerde bir toz torbasıyla birkaç aylık temizliğinizi gerçekleştirilebilir, bittiğinde kolayca değiştirip yenisini takabilirsiniz veya yıkanabilir toz torbası ve doluluk göstergesine sahip modellere göz atabilirsiniz.


Kullanışlı ve Ergonomik Elektrikli Süpürgeler

Elektrikli süpürgenin boyutu ve tutuşu yani tasarımına dikkat etmek gerekebilir. Süpürge borusunun
uzunluğunun ve tutuşunun kolaylık sağlaması, uzun süren temizliklerde rahat etmenizi sağlar. Yaşam alanınız büyük ve sık sık temizlik yapıyorsanız yüksek kapasiteli toz haznesi sizi, sürekli hazne temizliği yapmaktan kurtarırken; yeterli kablo uzunluğu, sürekli priz değiştirmenizi önleyerek kolaylık sağlar. Özellikle küçük bir yaşam alanına sahipseniz, temizliği zorlaştırmayan ergonomik tasarımlara sahip dikey modeller kurtarıcınız olabilir. Ayarlanabilir boru ve katlanabilir sap özelliklerine sahip dikey elektrikli süpürgenin sağladığı kolaylıktan faydalanabilirsiniz.


Sağlığınızı Düşünen Filtre

Temizlik sırasında süpürgede biriken toz ve kirin dışarıya sızmasını önleyen mekanizma filtredir. Toz ve kirin dışarıya sızması sağlık açısından, özellikle astım veya alerjiye sahip kişilerin bulunduğu ortamlarda sorun yaratabilir. Filtre seçeneklerine dikkat etmek, sağlıklı bir seçim olur. Birçok elektrik süpürge modelinde yer alan HEPA filtre de sağlığınızı korumaya yönelik filtre seçeneği. Digital HEPA filtre doluluk göstergesine sahip modelleri tercih ederek filtre takibini de gerçekleştirebilirsiniz.


Bir Elektrikli Süpürge ile Birden Fazla Yerin Temizliği

Temizlik denince akla yalnızca zemin gelmemeli. Elektrikli süpürgeler farklı süpürge ucu aparatlarıyla perde, koltuk gibi farklı yüzeyleri temizleme kolaylığı da sunar. Ayrıca parke ve halı zeminlerin temizliği için ayrı fırça veya başlık seçeneklerine sahip modelleri tercih edebilirsiniz. Tek bir ürünle birden fazla yerin temizliğini gerçekleştirerek bütçenizi de koruyabilirsiniz. Başlık ve fırçaların kalitesi ve tasarımı da işleri kolaylaştırır. Toz çekme özelliği iyi olan ve dönebilen süpürge uçlu elektrikli süpürge, temizliğin daha hızlı bitmesini ve ulaşılması zor yerlere ulaşmayı sağlar. Farklı özellik ve renk seçenekleriyle Arnica elektrikli süpürge modellerinden ihtiyacınıza en uygun olanı keşfederek temizliğinizin baş yardımcısı süpürgenize şimdi sahip olabilirsiniz. 

Hiç yorum yok: