24 Şubat 2009 Salı

Sürprizzz



Geçen gün Seda'nın yazısını okuyunca daha önceden hiç tanımadığımız bir çizgi film karakterinden haberimiz oldu.Bizde Yumurcak Tv olmadığından Caillou ile henüz tanışmamıştık.Seda oğlunun onu çok sevdiğini hatta Gece Bahçesinden bile vazgeçtiğini yazınca iyice merak ettim.Mutlaka DVD alıp izletelim bari küçük beye diye düşündüm.Meğerse piyasada satılan DVDsi yokmuş.Seda da bana eşinin internetten bulup cd'ye kaydettiklerinden gönderebileceğini söyledi.Çok memnun etti beni.


Bugün paketimiz geldi kargoyla.Daha kargo elemanı kapıdan gitmeden küçük adam heyecanlanmaya başlamıştı bile.Hemen açtık paketi,içinden 2 adet Caillou CDsi,bir paket balon,çok cici bir anahtarlık,bir kitap ayracı ve kibar bir not çıktı.Fotoğraftan da anlaşıldığı üzere küçük bey öncelikle balonlara ilgi gösterdi,saatlerce oynadı.Akşam da babamız gelince CDleri birlikte izlediler,gerçekten bahsedilecek kadar varmış.Çok şirin bir çizgi kahraman Caillou,bakalım izledikçe daha yakından tanıyacağız onu.
Seda'yı telefonla arayarak teşekkür ettim ama bir de buradan teşekkürlerimi göndermek istiyorum.Benim blog dünyasındaki ilk arkadaşım,bana blogumu oluşturmamda çok emeği geçmişti,bugün sesini duyunca ne kadar iyi kalpli ve içten olduğunu daha iyi anladım.Ayberk'e de ayrıca teşekkür ediyoruz bizimle arkadaşını paylaştığı için.Bakalım Tuğra Ayberk'e nasıl bir sürpriz yapacak?

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu sanal alemde böyle dostlar edinmek gerçekten çok güzel:))

Betül KAVAL dedi ki...

ne kadar hoş bir sürpriz olmuş küçük adam için. Canım benim allah bağışlasın çok tatlı maşşallah tam bir laz çocuğu olduğu belli :))

sevgiler

Seda'nın Günlüğü dedi ki...

Canım yazını okurken gerçekten duygulandım. Ben de senin hakkında aynı şeyleri düşünüyorum. Sesinden de zaten ne kadar candan,iyi kalpli, sıcak bir insan olduğun belli oluyor.Seninle konuşmak da çok güzeldi ayrıca :) Tuğra'nın mutlu olmasına ve beğenmesine çok sevindim :)) Maşallah oğluna, çok tatlı. Hayatta hep mutlu olsunlar inşallah.
Sevgilerimi gönderiyorum...

aslı'nın mutfağı dedi ki...

:) Ben de çok mutlu oldum, blog dünyası sayesinde ne güzel dostluklar kuruluyor, ne güzel paylaşımlar yaşanıyor.. Maaşallah..

Esradan dedi ki...

hediyelerinizi güle güle kullanın,hediyeden kim hoşlanmazki,büyük küçük ne farkeder.güne gülümseyerek başlayın ki,o da size gülsün.sevgiler

Banu Karagil Dalaman dedi ki...

Bende bilmiyorum o karakteri merak ettim, bir arayayım google'da.