23 Ağustos 2010 Pazartesi

Yumoş ve Rinso İle Çiçeklerin Dünyasına Keşfe Çıkın


Birkaç hafta önce Ünite İletişim ve Tanıtım Hizmetleri' nden Nagihan Hanımdan bir mail aldım. Danışmanlığını yaptıkları ürünlerden Yumoş ve Rinso' yu denememi ve fikrimi paylaşmamı rica etti. Ben de açık açık yumuşatıcı kullanmadığımı ama ürünleri deneyip onlara fikrimi ileteceğimi söyledim. Bir süre çamaşır makinesinin üzerinde beklediler, onlar bana baktılar ben onlara baktım. Herkesin olduğu gibi benim de alışkanlıklarım konusunda net çizgilerim vardır. Bağlı olduğum ürünlerden pek şaşmam. Yumuşatıcı konusunda da çoğunluğun aksine çamaşırlarımın yumuşak olmasından pek hazetmem. Aman sebep sormayın, öyleyim işte cins huylarımdan biri.
Nagihan Hanım'a söz verdiğim üzere geçen hafta Yumoş ve Rinso ile ilk denememi yaptım. Öyle ki çamaşır sepetimdeki en zor çamaşırları seçtim bu deneme için. Küçük adamın meyve lekeli tişörtleri ve bol domates lekeli beyaz yemek örtüsünü bu iş için uygun buldum. Daha önceden sıvı deterjanlar kullanmış ama pek memnun kalmamıştım doğrusu. O yüzden fazlasıyla da önyargılıydım. Öyle ya bir kapak sıvı nasıl olur da bu lekeleri çıkarıp çamaşırları pırıl pırıl eder diye geçirdim de içimden.
Rinso şişesinin üzerinde belirttiği gibi lekeli çamaşırlarımı yeterli miktarda sıvı deterjanla ve Yumoş yumuşatıcı ile yıkadım. Sonuç beni şaşırttı diyebilirim. Tüm lekeler başka hiçbir leke çıkartıcı yardımı olmadan çıkmıştı. Ve Yumoş' un Sıklamen ve Müge Çiçeği parfümlü kokusu tüm evi misler gibi sarmıştı. Yıkanıp, balkona asıldılar, akşam toplanıp katlanıp yerlerine kaldırıldılar ve evin her yanı çiçek bahçesi gibiydi sanki. İlk fırsatta Yasemin' li olanları da deneyeceğim:))
Demek ki neymiş çok da öyle katı kurallara bağlı olmamak gerekiyormuş. Arada alışkanlıkların dışına çıkıp yeni ürünleri denemekte fayda varmış. Nagihan Hanıma bir kez daha teşekkür ediyorum.
Bu arada küçük adam da Yumoş şişesindeki ayıcığa hayran kaldı. Eskiden biz küçükken Yumoş bu ayıcıklardan verirdi müşterilerine. Hatta erkek kardeşimin bir tane vardı, Ness tarafından intikam amaçlı yok edilene kadar da pek kıymet görmüştü evimizde:))
Rinso ve Yumoş ile Çamaşır Yıkamayı Keyfe Dönüştürün.
2 kat parfümü ile doğadaki en güzel çiçeklerin kokularını çamaşırlarınıza taşıyan Rinso Ultra Konsantre Sıvı Deterjan ve ferahlık mikrokapsülleriyle zenginleştirilmiş formülü ile çamaşırlarınız yıkandıktan haftalar sonra bile, gün boyu süren tazelik sağlayan Yumoş Extra çiçeklerin dünyasındaki yolculuğuna devam ediyor.


Muhteşem çiçek kokularıyla temizliğin kokusunu duymanızı sağlayan Rinso Ultra Konsantre Sıvı Deterjan ve çamaşırlarınızı yumuşacık yaparken haftalar boyunca ferahlık hissini koruyan Konsantre Yumoş Extra çamaşır yıkamayı bir keyfe dönüştürürken çiçek bahçelerinde gezinmenizi ve yepyeni dünyaları keşfe çıkmanızı sağlıyor.

Rinso Ultra Konsantre Sıvı Deterjan, mükemmel kokusu ve temizliği ile eşsiz bir deneyim yaşamanızı sağlar ve Rinso Konsantre Toz Deterjan’a göre iki kat daha fazla parfüm içeriyor.

“Müge Çiçeği & Ylang Ylang”, “Limon & Bergamot” ve “Lavanta & Yasemin” olmak üzere 3 farklı varyantı bulunan Rinso Ultra Konsantre Sıvı Deterjan, sadece 1 kapağı ile bir makine dolusu çamaşırınızı mükemmel temizlerken 2 kat parfümü ile evinizi çiçek bahçesine dönüştürüyor. Ayrıca, geri dönüşümlü ambalajı ve ultra konsantre formülüyle çevreye dost bir ürün olarak dikkat çekiyor.


*Rinso Ultra Konsantre Sıvı Deterjan aynı miktarda Rinso Konsantre Toz Deterjan’a göre 2 kattan fazla parfüm içerir.

Yeni varyantları ile çiçek bahçesini evinize getiren yoğun parfümlü Konsantre Yumoş Extra, ferahlık mikrokapsülleri sayesinde, haftalar sonra bile gün boyu tazelik hissini koruyor. Standart Yumoş’a göre daha fazla aktif madde ve parfüm içeren Konsantre Yumoş Extra, hem ekonomik hem de çevreye dost bir ürün olarak fark yaratıyor. Yani 1,5 lt’lik Yumoş Extra 6 lt’lik standart Yumoş’a denk yıkama yapıyor; yani ikisiyle de tam 60 yıkama yapılabiliyor.

Ferahlık mikrokapsülleri ile zenginleştirilen ve daha fazla aktif madde içeren Yumoş Extra “Yabani Orkide & Yasemin”, “Lilyum & Lotus Çiçeği”, “Lavanta & Manolya”, “Portakal Çiçeği & Aloe Vera”, “Nilüfer & Yasemin”, “Sıklamen & Müge çiçeği “ varyantları ile muhteşem ferahlığa ve yumuşaklığa kavuşmanızı sağlıyor.



5 yorum:

Unknown dedi ki...

Yasemincim ben yumuşatıcı kullananlardanım.Hatta şöyle söyliyeyim deterjan koklama hastalığım var.Markete gidince bütün deterjanları yumuşatıcılar koklamak isterim.Çamaşır üzerimdeyken de onun o kokusunu üzerimde duymak beni mutlu eder.
Şu kahveyi unutmadım daha ramazan geçtikten sonra bir toplaşalım

TÜLİN-sihirli tatlar dedi ki...

canım sen tavsiye ediyorsan deneyelım derım:)sevgiler

Tümay Öztürk dedi ki...

Ben zaten hep pembe yumoş kullanıyorum. hatta evde hep o koku hakimdir:) Kardeşim evlenir evlenmez bana aynı deterjanları kullanıcam abla benim evimde seninki gibi koksu bütün çamaşırla öyle koksun demişti:) Rinso kullanmadım bilemiyorum. Bu arada sen nasılsın? Umarım en kısa zamanda görüşürüz canım. Sevgiler...

Tümay Öztürk dedi ki...

Ben zaten hep pembe yumoş kullanıyorum. hatta evde hep o koku hakimdir:) Kardeşim evlenir evlenmez bana aynı deterjanları kullanıcam abla benim evimde seninki gibi koksu bütün çamaşırla öyle koksun demişti:) Rinso kullanmadım bilemiyorum. Bu arada sen nasılsın? Umarım en kısa zamanda görüşürüz canım. Sevgiler...

Adsız dedi ki...

artık yumoş sıklamen &müge ciceğini tansasta ve hiç bir alışveriş merkezinde bulamıyorum nereden bulabilir lütfennn yardım