10 Ağustos 2010 Salı

TuzBİBER Dergisi Partisinin Ardından

Bir işi ne kadar gönülden yaparsanız o işin size geri dönüşü de o kadar bereketli oluyor. Ne kadar zamandır tam bilmiyorum ama aylardır Ferah' la yazışmalarımızın, uzun uzun gece muhabbetlerimizin, telefon görüşmelerimizin sonunda sanırım bu işi başarıyla hallettik. Geçtiğimiz hafta 1 Ağustos 2010 sabahı TuzBİBER Dergisi okuyucularını ve blogger dostlarımızı Koşuyolu Ceviz Ağacı Cafe' de kahvaltıda bir araya getirdik. Derginin bu ilk etkinliği olduğu için oldukça heyecanlı idik Ferah' la. Mekan seçimi, sponsorlar, etkinlikte dağıtılacak hediyelerin planlanıp düzenlenmesi, gelecek olanların tespit edilmesi, davet edilmesi, ıvırı zıvırı derken bir yığın işin altından alnımızın akıyla çıkmanın keyfini yaşadık günün sonunda.

Ceviz Ağacı Cafe' nin bizler için hazırladığı kahvaltı tabağı da oldukça zengin ve doyurucu idi. Davetliler keyifle kahvaltılarını yapıp, bol bol muhabbet ettiler. O gün tek sıkıntımız mekanın sıcaklığı oldu. Eee o kadar kusur artık kadı kızında da olur:))


Dergimizin okuyucuları ve blog yazarı arkadaşlarımıza sponsorlarımız da oldukça cömert davrandı. Soft Bowl, İglo, Yonca Gıda, Biobelinda, Dalin, Özlem Demircan Prodüksiyon Şirketine de ayrıca bizlere destek oldukları için bir kez daha teşekkür ederiz. O gün hiçbir misafirimizi eli boş evine göndermedik sayelerinde. Muhabbeti bol, keyfi bol, hediyesi bol bir parti oldu.


Ferah' la yüzümüze yansıyan o ışık da sanırım TuzBİBER' i bundan sonra çok daha iyi yerlere götüreceğimize olan inancımızdan. Bizim gibi düşünüp, samimiyetle, içtenlikle, güzel yürekleriyle ve hoş sohbetleriyle bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teker teker teşekkürler ediyorum.


TuzBİBER' in tadı tuzu hiç bozulmasın....




4 yorum:

sahika dedi ki...

ay canım kaldı, çok güzel geçmiş belli ki :) bu sefer olmadı ama bir dahakine ben de mutlaka katılmaya çalışacağım..

YeMeK vAkTi dedi ki...

çok güzel bir gündü gerçekten :)yapımda ve yayında emeği geenlere yani sizlere çok çok teşekkür ederiz seneye tekrar görüşmek üzere:)

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

katılamadığım için çok üzüldüm çok:(( ama çoook keyifli geçmiş belli herkesin suratından yaseminciğim,tebrik ederim tüm kalbimle sizi:)))kocaman kocaman öpüyorummmm

sarımutfak-hande dedi ki...

davet edildim ama tatilde olduğum için katılamadım resimler harika güzel geçmesine sevindim bir sonrakine inşallah gelebilirim hayırlı ramazanlar yasemincim