4 Nisan 2011 Pazartesi

İGLO ile Pratik Lezzetler

Geçtiğimiz hafta Sevgili Tijen' in daveti ile Hobimle Mutluyum Lezzet Okulunda İGLO ile Pratik Lezzetler kursuna katıldım. Daha önceden bir defa daha katılmış olduğum için beni nasıl harika şeylerin beklediğini az çok biliyordum. Zaten evde çoğu ürününü severek kullandığım İGLO' nun ne kadar taze ve sağlıklı olduğundan hiç şüphem yoktu. Hele bir de yanımda keyif aldığım arkadaşlarım da olunca değmeyin keyfime. Benimle beraber Ece, adaşım Yasemin de davetliydi o akşam. Hem yaptık hem de yaptıklarımızı tattık bol bol. Neler vardı neler menüde.


İGLO Tane Mısırlı Akdeniz Salatası. Bunun tarifini mutlaka paylaşmam gerek, inanılmaz lezzetli bir sosu vardı.

Hardal Soslu İGLO Karidesli Makarna. Benim de yakın zamanda evde denediğim tarifim burada.  O akşam koca koca porsiyonları gıkımız bile çıkmadan bitirdik. Neden acaba:))


İGLO Steamfresh Sebzeler Eşliğinde Levrek Buğulama.  Bu tahmin edebileceğinizden de pratik ve lezzetli bir yemek oluyor. İşten eve geldiğinizde 15 dakika içinde enfes bir balık ziyafeti hiç de zor değil. Hem sağlıklı hem de inanılmaz derecede leziz. Eğer denemediyseniz İGLO levrek dışında bir de Çipura var.

 


Ve tüm bu harika ve doyurucu yemeklerin ardından geceyi harika bir tatlıyla sonlandırdık. Portakallı Çikolata Soslu İGLO Milföyler. Bu milföyleri şekillendirirken oldukça eğlendik. Daha önceden denediğim birçok milföy markasından sonra İglo Milföyler gerçekten çok farklı onu özellikle söylemek istiyorum. Bir kere çok güzel kabarıyorlar, kat kat kabaran börekler istiyorsanız. Ve benim için en önemlisi çok yağlı olmamaları. Genelde milföy hamuruyla yapılan lezzetlerde damakta biriken yağ durumu kesinlikle yok. Ertesi gün bile lezzetinden pek birşey kaybetmemişti.

Bu sağlıklı ve pratik yemeklerle bizleri buluşturan İglo' ya ve nazik daveti için Sevgili Tijen' e tekrar teşekkürler ediyorum.

3 yorum:

http://www.lezzetibol.com dedi ki...

Yasemincim geldiğiniz için biz teşekkür ederiz.

Çok keyifli ve güzel bir akşam oldu. Seninde belirttiğin gibi çok lezzetli bri İGLO menümüz vardı.
Her zaman bekleriz canım...

Yeni İGLO`lu tarifler tatmak için biz buradayız:)))

Kucak dolusu sevgiler

Unknown dedi ki...

valla şu an o kadar açım ki aklım kaldı tabaklarda ellerinize sağlık Yasminim

Egeden Tarifler dedi ki...

Her şey harika görünüyor, güzel bir gün geçirdiğiniz belli :)