1 Haziran 2011 Çarşamba

Yeni Nesil Mutfaklara Yeni Nesil Ürünler

Nisan ayı ortalarında katıldığım bir etkinlik vardı ki bunca zamandır elim gidip de bahsedemedim. Malum taşınma telaşım bir yandan, Ankara' da ev bulma telaşım bir yandan ekran başında geçirdiğim vakitler oldukça azaldı. Kısaca bahsedip de geçiştirmek de istemedim bu harika etkinliği. Bersay İletişim' den Onur Bey' in davetiyle Taksim The House Cafe Atelier' de çok keyifli bir gece geçirdik Philips ve piyasaya yeni çıkan ürünleri Airfryer ile. O gece hem sağlıklı hem de lezzetli tatlar denedik.

Benim gibi çoğu hanımın da mutfakta en büyük sorunu durmadan yenilenen teknolojiyle beraber mekan sorunu. Her bir yeni ürün ile mutfakta neyi nereye sıkıştıracağım derdi yaşıyorum ben. Ekmek makinem tezgahtan asla kalkmamalı, kettle elimin her an altında olmalı, mini fırın benim elim ayağım zaten, küçük bey için dilediği an hazır edilmek üzere meyve sıkacağı illa kenarda durmalı. Hal böyle olunca mutfak ne kadar geniş olursa olsun her bir iş için farklı ürün ihtiyacımız var. Philips Airfryer gibi yeni nesil ürünler de böyle durumlar için birebir. Birden fazla fonksiyonu ile sağlıklı yemekler vaad ediyor size.
O gece Sevgili Gülhan Kara' nın da aramızda bulunduğu etkinlikte bu makineyle hem hiç yağ kullanmadan köfte kızartılabileceğini, hem sıfır yağ ile enfes patates kızartması yenebileceğini hem de patlıcan közlenebileceğini gördük. Şu an elimde Gülhan Kara' nın harika tariflerinden oluşan Airfryer kitapçığı var ki  dolmadan tatlıya, kekten kişe, börekten köfteye kadar çok çeşitli yelpazede yiyecekler hazırlanabildiğini söyleyebilirim. Hem tezgahta çok geniş yer tutmuyor, hem sıfır yağ ile sağlık ve lezzet garantisi veriyor, hem de bu yemeklerin hepsini layığıyla yapabiliyor. Ben kısmetse yeni evimde Ankarada deneme fırsatı bulacağım bu tarifleri. Denedikçe de mutlaka buradan paylaşacağım.
Etkinlikte her bir ekip farklı tatlarda köfteleri güle eğlene hazırlayıp Airfryer' de pişirdik. Sadece 15 dakikada bizler muahbbet ederken çeşit çeşit baharatla zenginleşen köftelerimiz hazırdı. Evde tava başında kızartmak için beklemeden siz salatayı hazırlarken köfteleriniz hazır olsun istemez misiniz? Yani kim  istemez ki....
Hayatımızı kolaylaştırmayı ilke edinmiş olan Philips' in yaşam şartlarımıza uyum sağlayacak şekilde tasarladığı Airfryer yağsız pişirme teknolojisi ile kısa zamanda mutfaklarda tencereyi, tavayı ve hatta fırını bir kenara attıracak kadar fonksiyonel bir ürün. Keşke haznesi de biraz daha geniş tutulsaymış kusursuz diyebilirdim. Belki daha geniş aileleri de düşünüp biraz daha büyük hazneli olanı piyasaya çıkarırlar.

Bizleri bu keyifli etkinliğe davet ettiği için Bersay İletişim' den Onur Atahan' a ; ev sahiplikleri için Philips Halkla İlişkiler Müdürü Sevgili Burcu Aksoy ve ekip arkadaşlarına ve güleryüzüyle bizlerle olan Sevgili Gülhan Kara' ya tekrar teşekkürler ederim.

1 yorum:

marifet ellerimizde dedi ki...

merhabalar blogu ınceledım hemen ızlemeye aldım:)

bende bu hafta sıparısını verdım umarım memnun kalırım:)sevgıler.gorusmek uzere.zeynep