10 Ekim 2018 Çarşamba

Dünyaca Ünlü İçerik Pazarlama Uzmanları Türkiye' de Buluşuyor



digitalzone18


Doğu Avrupa’nın en büyük dijital pazarlama etkinliği bu yıl da gerçekleşiyor. A’dan Z’ye SEO adına her şeyin konuşulduğu bu etkinlik ilk olarak 2013 yılında gerçekleştirilmiş olup oldukça ilgi çekmişti. Şimdi ise değişen konuşmacıları ve her geçen gün artan katılımcı sayısı ile 18-19 Ekim tarihleri arasında SEO meraklıları ile buluşacak.

Direkt içerik pazarlaması konusunda bilgi edinmek isteyen herkesin kaçırmaması gereken bu etkinliği yine Zeo Agency organize ediyor. Uluslararası SEO arenasında adından sıkça bahsettiren Zeo Agency, Türkiye’nin ilk SEO ajansıdır. Dünyaca ünlü arama motoru profesyonellerinin katılacağı Digitalzone18 İstanbul-Şişli Radisson Blu Hotel’de gerçekleşecek. Son altı yıldır, senede bir kez düzenlenen Digitalzone18 dijital dünyanın yenilikleri alanında bir kez daha çığır açmaya hazırlanıyor. Organizasyonun amacı SEO’ nun tanınırlığını ve pazarlama üzerine etkilerini ve insanların doğru bilgiyle olan etkileşimini arttırmak.
SEO ve pazarlama alanında profesyonel konuşmacıların katılacağı konferanslar eşliğinde katılımcılar uluslararası SEO deneyiminin yanı sıra içerik adına edindikleri bilgileri de güncelleyecekler.
Hem bireysel girişimciliğe hem de şirket dijital pazarlama vizyonuna yeni bir yol çizecek olan konferanslar iki gün sürecek olup, etkinliğin ilk günüde yani 18 Ekim’de Başarılı Bir İçerik Pazarlaması Projesi için Kılavuz Yaratmak, SEO ve İçerik Pazarlamasıyla Başarılı Bir PR Stratejisi Yaratmak, Etkin Video Pazarlama Stratejileri, Kullanıcı Deneyimi gibi pazarlama stratejilerini hedef alan konferanslar verilecek. Özgün ve bilgilendirici içeriğin gün geçtikçe önemini daha da artırması üzerine konuşulacak çok şey olacağının da göstergesi.
19 Ekim’de search içerikli koular le alınacak olup İleri Seviye Teknik SEO Stratejileri, Makine Öğrenme Temelli Analizler, 2018 Yılında Göze Çarpan PPC Stratejileri gibi başlıklarla konferanslar devam edecek.
SEO konusunda yetkinliğini uluslararası MENA Search Awards etkinliğinde de 4 ödül alarak ortaya koyan Zeo Agency, her biri alanında uzman 15 SEO uzmanını bir araya getirecek. Eğer siz de SEO deneyiminizi bir adım daha ileri taşımak, eşsiz konuşmacılar ve network fırsatları ile dolu iki günlük bu deneyimi yaşamak istiyorsanız, Digitalzone18 etkinliğini kaçırmamalısınız. Detaylı bilgi almak ve katılımcı olarak etkinlikte bulunmak istiyorsanız Zeo Agency web sitesini ziyaret edebilirsiniz.


8 yorum:

larcencielblog dedi ki...

Biz SEO sevmiyoruz ya ülkece; takipçi almayı seviyorum, like almayı seviyoruz. Onu anlatsınlar :)))

Şaka bir yana, benim pek kafamın basmadığı ve aslında ciddi ciddi öğrenmek istediğim bir konu. Bir not alayım tarihleri! Çok sevgiler!

Esra Yıldız dedi ki...

Merakla bekliyorum detaylari

babaannemin saatli maarif takvimi dedi ki...

merhaba ben aranızda henüz çok yeniyim sayfama misafir gelip takipçim olursanız çok mutlu olurum...

kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum...

https://duvartakvimi.blogspot.com

makyajdeneyimleri dedi ki...

Benim merak ettiğim konulardan biri. Eline sağlık. Not aldım

Locosmetico dedi ki...

tam bir bilgim yok ama merakım çok. :)

çelik hasır dedi ki...

Uzun zaman oldu yeni buluşma ne zaman acaba, çelik hasır çelik hasır fiyatları.

bilgisayar teknik servis dedi ki...

bizde bilgi almak isteriz.Bilgisayar Teknik Servis

Kemal Özdemir dedi ki...

Harika teknik, böyle devam edin