11 Aralık 2018 Salı

Baby Alive Dünyasında Çocuğunuz Eglenerek Öğrensin



            Çocuklar hem gelişimi açısından hem de oyun zamanları olması sebebiyle çeşitli oyuncaklara ihtiyaç duymaktadır. Özellikle kız çocukları için vazgeçilmez olan bebek formundaki oyuncaklardır. Teknolojinin gelişmesi neticesinde bebek formunda ki oyuncaklarda da çok fazla çeşitlilik doğmuştur. Bunların en çok göze çarpanı ise baby alive olmaktadır.

Baby Alive Oyuncak 

            Dünyanın en ünlü oyuncak bebek markalarından bir tanesi olan baby alive bebek oyuncakları konusunda adeta bir devrim niteliği taşır. Çocuklarınızın hiç sıkılmadan güzel vakit geçirebileceği ve onların duygusal gelişimini destekleyen baby alive çok farklı bir hayal dünyasının kapılarını açmaktadır.

Baby Alive Çeşitleri

            Baby alive, ağlayan bebeğim spagetti seven bebeğim, ışıltılı bebeğim, diş fırçalayan bebeğim, bebeğimle dondurma zamanı, sihirli peri bebeğim, mama eğlencesi ve daha birçok çeşidiyle sınırsız eğlence sunmaktadır. Bunun yanında yedek bez, kıyafet gibi ekstra alınabilecek materyalleri de mevcuttur. Baby alive bebekleri nin kocaman dünyasında çocuklar hem eğlenerek oyun oynar, hem de gerçek hayatta da karşılaşabileceği durumlarla baş etmeyi öğrenir. Örneğin diş fırçalayan bebeğimle birlikte diş fırçalama alışkanlığını pekiştirmesi kaçınılmaz bir durum halini alır.

Baby Alive Ağlayan Bebeğim Özellikleri

            Baby alive ağlayan bebeğim, 30’dan fazla ifade ile Türkçe ve İngilizce konuşmaktadır. Böylece çocuğunuzun hem Türkçe hem de İngilizce kelimelere olan aşinalığı artmaktadır. Bebekle birlikte steteskop, termometre, bandaj, mendil, meyve suyu kutusu ve saç fırçası gibi ürünler de bulunmaktadır. Bu ürünlerden meyve suyu kutu içerisine doldurulan su bebeğe içirilir ve burnu sıkıştırıldıktan sonra bebek ağlamaya başlar. Ağlayan bebekle ilgilenerek onu tekrar güldürmek amaçlanır. Steteskop, termometre gibi bebeğinizin yanında çıkan diğer oyuncakları dokundurduğunuzda bebeğin değişik tepkilerine tanık olursunuz. Bu bebekleri Oyuncak Evreni sitesinde inceleyebilirsiniz.

Baby Alive Spagetti Seven Bebeğim

            Baby alive spagetti seven bebeğim ile birlikte spagetti hazırlama aparatı, mama, bez, saç fırçası gibi oyuncaklar da bulunmaktadır. Bu oyuncaklarla bebeğe spagetti hazırlamakta ve yemeğini yedirdikten sonra da adeta gerçek bir bebek gibi altını temizlemektedir. Bu sayede çocuklar hem eğlenmekte hem de baby alive dünyasının sınırsız hayal gücü ile öğrenmektedir. Siz de bu oyuncakları siteden güvenli bir şekilde temin ederek çocuğunuzun keyifli vakit geçirmesine yardımcı olabilirsiniz.

Hiç yorum yok: