21 Aralık 2018 Cuma

Vero Moda

VERO MODA

1989 yılında kurulan Vero Moda, bir Danimarka markası. 2004 yılından bu yana Türkiye’de ismi ilk başlarda anılan, hazır giyim markası Vero Moda; 18-40 yaş arası tüm gençlere koleksiyonuyla hitap ediyor. Şimdilerde tüm dünya genelinde 24 ülkede, 555’den daha fazla satış yerine sahip olup, ülkemizde de açtığı 36 mağazasıyla sektöre adeta yön veriyor. Avrupa yakasında bulunan Nişantaşı’nda Teşvikiye Caddesi’nde yeni dükkânını açan Vero Moda,  çılgınca alışveriş yapmaktan hoşlanan müşterilerini bekliyor. 


Hem kaliteli giyinmek hem de bütçeni çok aşmamak istiyorsan aradığın marka Vero Moda. “Bu fiyata bu kalite olur mu?” diye soran herkese cevabımız aslında çok kısa. “Neden olmasın?” Geniş mağaza portföyünü zamanla daha da arttıran Vero Moda; güzel giyinmeyi seven tüm kadınlara yönelik tasarımlar üretiyor. Bir kadının gardırobunda bulunması gereken tüm parçalara sahip olmanı sağlayan Vero Moda, üretimini hem spor hem de klasik alanda yapıyor. Mesela gece dışarı çıkacaksın, hemen pullu siyah mini bir elbise sipariş verebilirsin. Ya da hafta sonu arkadaşlarınla bir cafe de buluşacaksın. Bedenine ve vücut yapına uygun bir kot pantolon ve üzerine sade bir kazak sipariş verebilirsin. Eğer farklı görünmek istiyorsan üzerine bir şal alarak, kendi tarzını konuşturabilirsin.



BİR TEK BENDE OLSUN İSTİYORSAN…
VERO MODA!

Mağazalarında; küpe, şal, atkı, şapka, çanta gibi birçok aksesuarı da kombin yaparken kolaylık olması açısından kıyafet raflarının yanında bulunduran Vero Moda, tek başına bir parçanın etkisini göstermesinin zor olacağını düşünen markalardan. Yani bir Vero Moda kadın kazak ile harika bir broş birlikte daha şık görüntü oluşturabilir. Bunun için bazı parçaları nasıl birleştirebileceğini düşünmen gerekiyor sadece. Neredeyse her ay yeni bir ürün çıkaran firmanın tüm ürünleri, butik tarzı. Diğer markaların ürünlerine benzer tasarımlara karşı bir duruşları var. Vero Moda ürünlerini kullanan tüm kadınlar bilir ki bu parça sadece o mağazada var.

Koleksiyonun hızlı değişimi ve sınırlı sayıda üretimi ürün çeşitliliğini arttırıyor. Vero Moda markasının Sonbahar / Kış sezonu için özellikle hazırladığı hardal renkleri ile harmanladığı etekler, kazaklar ve elbiseler dikkat çeken parçalar arasında yer alıyor. Özellikle Vero Moda kadın mont modelleri tüm kombinlere uyum sağlayacak türden. Baskılı tişörtler, pullu elbiseler, yırtık kot pantolonları, çizgili ve oduncu gömlekleriyle etnik rüzgârları estiriyor. Spor giyim kısmında ise bomber ceketler ve bol pantolonlar dikkatleri üzerine topluyor. Vero Moda markasının bu sezon ön plana çıkardığı renkler ise; mor, yeşil ve hardal sarısı. Hem mevsime uygun hem de trend renk kartelasında yer alan bu tonlardan sende hoşlanacaksın. Emin ol!


ŞEHİR HAYATINDA GÖRÜNÜR OLMAYI ARZULUYORSAN…
VERO MODA!

Kadınların modaya uyarken, vücuduna göre giyinmesi gerektiğini atlamaması gerekiyor. Eğer vücut hatlarında beğenmediği ya da fazlalıkları olduğu bir bölge olduğunu düşünüyorsa o kısmı kapatan kıyafetleri tercih etmesi daha doğru olacaktır. Örneğin, bel ve basen bölgesi diğer vücut hatlarına göre daha geniş ise, bol kazalar ve salaş hırkalar tercih edebilir. Tam tersi ise göğüs bölgesini geri planda bırakmak istiyorsa V yaka tişörtler ve trikolar ideal olacaktır. Eğer hatlarına güveniyor ve fit bir yapıya sahipsen; vücudu saran ve asilliğini ön plana çıkaran Vero Moda elbise ve Vero Moda kazak öncelikli seçimlerin arasında yer alabilir.

Şıklığına düşkün ve her gün farklı bir kıyafet giymekten hoşlanıyorsan gardırobunda oldukça fazla kıyafet var demektir. Bu yüzden artık yeni alacağın kıyafetin senin için ihtiyaçtan daha öte bir yönü olmalı. Bu yön; tabi ki o parçayı gördüğün an çok beğenmenden geçiyor. Artık senin beğeni çıtan arşa çıkmış ve kolay kolay bir şeyi beğenmiyorsun demektir. Eğer gördüğün an “Bu benim olmalı” diyorsan onu hemen al! Bu tarz parçaları Vero Moda etiketine sahip ürünlerde bulabilirsin. Sitemizden daha detaylı incelemeye hemen başla o halde! :) 


SİYAHIN GÜCÜNE İNANIYORSAN…
VERO MODA!

Bu yılın rengi ne olursa olsun siyah, beyaz ve gri tonları her zaman kadınların vazgeçilmezleri arasında yerini ilk sırada alır. Asilliğiyle ve feminen duruşuyla özellikle siyah ve tonları Vero Moda ürünlerinin her parçasında kullanılıyor. Moda ile uyuma önem veren kadınlar da sezonun trend rengini siyah ya da beyazla harmanlıyor. Bu durum neredeyse her zaman güzel bir iş çıkarır ortaya. Sade kumaşları, kusursuz bir görünüm sunar. Ancak desenli ve hareketli Vero Moda kazak modellerinin seni daha genç ve dinamik göstereceğinden emin olabilirsin. Kaç yaşında olursan ol bir kadın olarak asla renkli giyinmekten vazgeçmemelisin.

Vero Moda mont tasarımlarındaysa her ürününde olduğu gibi renkler ön plana alınmış. Fermuarlı bölümleri ve iç cepleri sayesinde kullanışlı bir ürün olarak da karşımıza çıkan bu montlar, adeta tasarım harikası! İş hayatında vazgeçemediğin bir parça olmasının yanında, stiline uygun modeli de bulmuş olmanın verdiği mutluluk eklenince değmesinler keyfine :)) 

Farklı ve sıra dışı görünmek isteyenlere de hitap eden tasarımlarla tüketicilerine ulaşan Vero Moda, her kategorisinde kolay kombin imkânı sunuyor. Modern ve zarif görüntünü bozmadan spor şıklığı yakalaman mümkün oluyor. Hatta Vero Moda elbise modelleri ile adeta kış modasını yeniden canlandıracaksın.

İnce topuklu ayakkabılar ile önemli bir davete katılırken “Bugün ne giyeceğim?” derdine son veren harika tasarımları ile Vero Moda, tarzını tamamlıyor. Sırt dekolteli, frapan ve mini elbise modelleriyle sık tercih edilen bir marka olmasının yanında günlük kullanımda rahatlık sağlayan pantolon, kazak ve tişörtleriyle de beğeni kazanıyor. Hiç zahmete katlanmadan giyinip çıkma kolaylığı sunuyor.


MONTUNLA DİKKATLERİ ÜZERİNE TOPLAMAYI HAYAL EDİYORSAN…
VERO MODA!

Kadınlar iç giyimine önem verdiği kadar dış giyimine de önem veriyor. Doğru olan da budur zaten. Kış mevsimlerinde modanın ve tarzının yansımasını asla atlamamak gerekiyor. İşte bu noktada Vero Moda mont modelleri arzu ettiğin görüntüye ulaşmanı sağlıyor. Her kıyafet gibi kabanları ve montları da vücut tipine uygun seçmek gerekiyor. Ancak o zaman istediğin şıklığa kavuşman tam anlamıyla mümkün oluyor.



Malum, özellikle kış aylarında giyinmek oldukça zor. Parça çokluğundan ve mevsim şartlarına uygun giyinme zorunluluğundan hem seçenek azalıyor hem de o kadar çok parçayı kombinlemek zorlaşıyor. Kalın bir Vero Moda kazak modeli ile sıcak tutan bir pantolon iş görecektir. Peki ya kaban? Ona uygun atkı, eldiven? Bere ve şapka seçimiyle de birleştirebileceğin mont modelleri her zaman soğuk havanın kurtarıcıları oluyor. Üşümekten kurtulurken terlemeyi de önleyen bu montlar, neredeyse üzerine yapışacak. Eee, soğuk havaların sıcak yüzü Vero Moda…

%100 pamuk malzemeden üretilmiş, tüylü kapüşona sahip yakası, kapaklı kullanışlı cepleri, fermuar ve düğme detaylarıyla seni karlı günlerde sıcacık saran Vero Moda mont seçeneklerini mutlaka denemelisin. Göğüs kısmındaki çift cep detayı, çıkarılabilir kapüşonu ve regular fit kalıbıyla kendini fark ettireceksin.

Vero Moda tasarımlarını inceledikten sonra içlerinden birkaç parçayı muhakkak sepetinize eklemiş bulacaksın kendini. İşte tam da bu noktada hemen kendine uygun olan parçaların siparişini verebilir kolaylıkla hızlı kargo seçeneğini işaretleyip kıyafetlerine ulaşabilirsin. Zevkle ve isteyerek giyeceğin bu ürünler, adeta vazgeçilmezin olacak. Hadi, bir tıkla arzu ettiğin stile Vero Moda ile bürünmeye başla!
Markastok; farkı çok, güvende sınırı yok!



Hiç yorum yok: