17 Haziran 2008 Salı

Kalbimiz Bozcaada'da Kaldı



Her tatil bitermiş ve eve dönülürmüş.Ama Bozcaada gerçekten görülmesi gereken bir yermiş ve tekrar tekrar gidilesi.Anlatacak ve paylaşacak çok şeyler var ama birkaç gün sonra inşallah.Her tatil sonrası yaşanan o keşmekeş hali halen devam etmekte evde.Çamaşırlar,ütüler,yerleştirmeler,temizlik vs işlerini yoluna koyar koymaz başlayacağım anlatmaya ve tekrar tekrar yaşamaya.Şimdilik sadece Bozcaada Kalesinin fotoğrafını paylaşayım dedim açılış olarak.Daha feribotla adaya yanaşırken size ilk ''Hoşgeldin'' diyen bu kale oluyor.Ayrılırken de ''Tekrar gel'' der gibi arkanızdan bakıyor.
Yorum var mı?

11 yorum:

Banu Karagil Dalaman dedi ki...

Hoşgeldin canım arkadaşım, bekliyorum merakla yazacaklarını ve fotoğrafları.

durutarifler dedi ki...

Bence de cok guzel bir yer. Deniz tertemiz ve buz gibi. Nasil canim denize girmek istedi.
Saraplarindan da tadmayi unutmamissinizdir insallah.

EZGi :)) dedi ki...

canım benim hoşgeldin :)
kocaman sevgiler

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Hoşgeldin Yasemin, tatil sonrası adaptasyon zor oluyor gerçekten de. Bozcaada'ya gitmek benim de aklımda var. Havanın akşamları serin, denizin de biraz soğuk olduğunu duymuştum, ve şarapların çok güzel olduğunu.. Notlarını ve fotoğraflarını merakla bekliyorum..

Haydins dedi ki...

Ayy bende tatil istiyorum.Gunes de isinayim isinayim :(

Seda'nın Günlüğü dedi ki...

Hoşgeldiiiiin... Valla yokluğunu farkettim canım. Tatilinin güzel geçmesine çok sevindim. Bende resimlerini merakla bekliyorum.
Sevgiler canım.

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

Hoşgeldin canım
işleri bitirde dön artık:)
görüşmek üzere
sevgiyle kal

Adsız dedi ki...

hosgeldinnnnn...

zero dedi ki...

Hoşgeldin Yasemincim, ah nasıl anlıyorum seni bir bilsen. Gitmek, o gitmelerin heyecanı nasıl güzeldir de, ne zordur dönmesi. Gittiğim yerlere doyamadığımdan mıdır nedir, hiç istemem dönmeyi. Döndükten sonra da o bavul kesin bir hafta kalır kaldırılmadan. Sanki birileri hadi hazırlan gidiyoruz yeniden diyecekmiş gibi.
Dört gözle bekliyorum yazını...
Sevgiler

zarpandit dedi ki...

hoşgeldin komşuuuuuu :)
sen gideli pek değişen birşey olmadı ama malum olaylar sende anlatmanı bekliyoruz valla:)

TÜLİN-sihirli tatlar dedi ki...

Yasemin'ciğim bende senin Bozcaada yazını buldum hemen baktım.cok guzel fotoğraflar.2 defa gittim Bozcada'ya bu defa da Gökceada dönuşu ugrayalımmı uğramayalımmı derken vazgectık.Gercekten Bozcaada'da cok guzel.Gökçeada fazlasıyla sessiz ama denizini hiç bir yere değişemiyorum.Aral çifliğinide internetten çok incelemiştim kalmak için.Ama kısmet olmadı.Sende böyle anlatınca kesın gıdersem bır daha kı sefere burada kalırım.:)sevgiler canım öpüyorum