16 Ağustos 2008 Cumartesi

Her Ölüm Erken Ölümdür ve Her Yeni Doğan Bebek Bir Umuttur.

Rize’de tatildeyken 7 Ağustos sabahı telefonuma gelen bir mesajla uyandım.Mesajda şöyle yazıyordu ‘’Bu sabaha karşı maalesef babamı kaybettik.Cenaze detayları yarınki Hürriyet Gazetesinde yayınlanacaktır’’.Mesaj en yakın arkadaşlarımdan birinden,ortaokulu ve liseyi birlikte okuduğum ve o yıllardan beridir dostum olan Lilyan’dandı.
Erol Amca uzun zamandır amansız bir hastalıkla mücadele ediyordu ve gerek sevgili eşi gerek de 2 çocuğu hiçbir zaman yanından ayrılmadan hep destek oldular ona. Ancak yolun sonuna gelince kimsenin yapabileceği bir şey de kalmıyor ne acı ki.Lilyan ve Moris inanılmaz özverili ve hayırlı evlatlar olduklarını gösterdiler ve babalarına karşı son görevlerini en güzel şekliyle yerine getirdiler.Umarım Sevgili Erol Amca da gittiği yerde huzurla uyur.Ona tekrar Allahtan rahmet diliyorum,mekanı cennet olsun inşallah.


bunlar da Batu'nun doğum şekerleri
Hayat ne garip ki bir ağlatırken bir güldürüyor.Daha Erol Amca’nın vefatı üzerinden 1 hafta geçmişti ki 14 Ağustos sabahı Sevgili arkadaşım Evrim bizlere minik dünya tatlısı Batu’yu hediye etti.Evrim de Lilyan gibi ortaokulu liseyi beraber okuduğum,hatta üniversitede de aynı sıraları paylaştığım canım arkadaşımdır.Hatta ve hatta mezun olunca da hayata aynı bankada çalışmaya başlayarak adım attık.Tüm çocukluğumuzu,gençliğimizi birlikte geçirdiğim kızkardeşim kadar yakın birinin anne olması beni inanılmaz duygulandırdı.Teyze oldum ne de olsa kolay değil.Batu’ya uzun,sağlıklı,mutlu bir hayat diliyorum.Evrimciğim de güle güle büyütsün oğluşunu inşallah.Bahtı yolu hep açık olsun.

Son söz:Bugün Berat Kandili,herkesin kandilini kutluyorum.
Yorumu olanlar buraya tıklayın lütfen.

4 yorum:

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Erol amcanın mekanı cennet olsun, Allah taksiratını affetsin.. Batur bebek de hoşgeldi, iyilik ve güzellik dolu bir hayatı olsun, şansı açık olsun..

Banu Karagil Dalaman dedi ki...

Lilyan'ın başı sağolsun. Taze anne Evrim'e bol bol kolay gelsin. Sen görebildin mi Evrim'in oğluşunu?

Tijen dedi ki...

Hayat böyle bir şey işte. Ne desek eksik, nasıl baksak ters.

Lilian dedi ki...

Cok guzel yazmıssın Aslıhan Celik... Her kelimesi icin tesekkur ederim...Babum hep bizle yasıyor olacak... Tugris'i Fener formasıyla bile gormustu... Herseyi gordu ve hep bizi goruyor olacak...

Batus ise bu kadar buyuk uzuntuden sonra ilac gibi geldi:)

Tum mesajlar icin de herkese ayrıca tesekkur ederim...