24 Haziran 2010 Perşembe

Kaçak Bulundu....

Merhabalarrr, çoook uzun zaman olmuş, çok ayıp etmişim bloguma çoook. Arada bir girip şöyle bir bakınıyorum ama nedense uzun süreli olamadı hiç. Neden bilmiyorum geldi yine benim heyheylerim sanırım. Geçen gece büyük adama '' çok bunaldım, çok sıkıldım bırakıcam blogu da herşeyi de '' derken buldum kendimi. O kadar olmayacak bir şey ki benim için adamcağız bile şaştı kaldı. Hastayım ya da delirdim sandı herhalde :)
Hayatımda kendi adıma yaptığım en iyi şey blogum oldu diyen benden böyle bir laf beklemiyordu haliyle. Yok zaten öyle bir ciddi niyetim sadece çok bunaldım ve çok başka yönlere kaydım.

Kısmetse bu akşam Tekirdağ yolcusuyuz, yarın akşam Ece ve Bora' nın düğünü var. Cumartesi sabahı da gelini alıp İstanbul' a geleceğiz nikaha. Oldukça koşturmacalı bir haftasonu bizi bekliyor. Elbette öncesindeki sessizliğimin ve yön değiştirmemin bir nedeni de bu oldu. Hem düğün hem de nikah için kıyafet koşturmacası, diğer tarafta oğluşun betasıyla boğuşmamız derken ekran başına geçmek biraz güç oldu. Nikah sonrası hemen Pazartesi günü küçük adamımım doğumgünü var. Bu yıl öyle büyük bir kutlama yok, sadece 2 arkadaşı bizimle olacak. Zaten onun için asıl kutlama okulda olandı, onu mutlu etmeye yetti ama gününde de bir mum üflesin istedik babasıyla. Temmuz 1 itibariyle de evde küçük bir tadilat başlayacağından zaten büyük bir davet için hiç uygun değil durumlar. Tadilat sonrası da yılın en keyifli zamanı gelecek bizim için. İnşallah Temmuz 10' da Ayvalık yolcusu olacağız.

İşte böyle, en azından birkaç kelam edeyim de hayatta olduğumu yazayım dedim. Ne kimseleri ziyaret edebiliyorum ne de yeni tarif yayınlayabiliyorum. Ama çok şükür sağlıkta afiyetteyiz. Hele bir düğünümüzü yapalım, gelinimizi alıp gelelim, evimizi tadilat ettirip derleyip toplayalım gerisi kolay.

Hepinize şimdiden iyi haftasonları diliyorum.

4 yorum:

Narince dedi ki...

Hayırlı uğurlu olsun. Düğün sonrası görüşürüz, kolaya gele.

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

biraz dolu dolu olacak bu ay demek !
olsun hepside yenileğe açılan güzellikler,
evlilik, doğum günü, tadilat ve tatil !!!
kulağa hoş geldi ayrı ayrı :)))
sevgiler canım... gğzellikler.

pelince dedi ki...

Yasemincim evlenen kardeşin mi ?? hayırlı uğurlu olsun şimdiden.. Mutluluklar diliyorum...
İşler içinde kolay gelsin.. tatile az kalmış,bol bol dinlenin,bu yorgunluğun hepsi geçecektir..

Kocaman Sevgiler..

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, rast gitsin inşallah.. Kardeşini ve Tuğra'yı tebrik ediyorum :)