21 Şubat 2018 Çarşamba

Pembeyanak.com Alışverişim



Çocukların her dönemi başka bir heyecan oluyor evde. Ek gıdaya geçerken ayrı, bezden ayrılırken ayrı telaş. Her ne kadar ikinci çocuk da olsa insan araya uzunca bir vakit girince sanki hiç daha önce anne olmamış gibi yeniden heyecanlanıyor. Tuğra tuvalet eğitimi esnasında lazımlık kullanmak istememişti; ne kadar lazımlık aldımsa hiç kullanmadan atmıştım ben de,  ısrarcı olmamıştım. Ama Yalın için eğlenceli bir tuvalet eğitimi süreci bizi bekliyor. Çünkü annesi ona müzikli bir tuvalet oturağı aldı. 

Son yıllarda alışverişlerimin büyük bölümünü internetten yapıyorum. Hem ciddi zaman sıkıntım var, malum tüm gün Tuğra ile okuldayım, hem de  internetten alışveriş çok daha kolay ve ekonomik geliyor. İnternette dolanıp farklı markaları karşılaştırıp en uygun ve güvenilir alışveriş sitesinden kısa sürede işimi hallediyorum. Çoğu zaman sürecin bir yerlerinden tıkanmalar yaşandığı için alışveriş yaptığım siteyi titizlikle seçiyorum. Fisher Price oturak için de araştırırken 3 yıllık genç bir internet sitesi ile tanıştım.  Pembeyanak sitesinin 10.000 üzerinde sipariş gönderimi yapmış olması  ve 4000 üzerinde ürün çeşitliliği ile tam bir bebek alışveriş cenneti. Ayrıca benim için sosyal medyayı aktif kullanıyor olmaları da bir artı oldu. Ama hepsinin ötesinde sosyal sorumluluk projelerine destek veriyor olmaları çok hoşuma gitti. İstanbul içi mobilya kurulumlarını da ücretsiz yapıyorlarmış, İstanbuldaki arkadaşımlar bence bunu hatırlarında tutsunlar. 






Ben tuvalet eğitimi için önümüzdeki Nisan ayında ufaktan denemelelere başlayacağım. Pembeyanak sitesinden siparişi verir vermez evde bende bir heyecan başladı. Acaba küçük bey hazır mı, oturağı görünce ne yapacak diye düşünürken daha aynı gün siparişimin kargoya verildiğinin haberini aldım. Açıkcası bu kadar hızlı olmasını hiç beklemiyordum. Ertesi gün gayet muntazam paketlenmiş halde kargomuz elimize ulaşmıştı. Benim için hızdan ziyade ürün faturasının elektronik olarak gönderiliyor olması, kargo aşamasında düzenli bildirim geliyor olması ve hasarsız ve düzgün teslimat çok önemli. bu anlamda bu sipariş https://pembeyanak.com sitesinden ilk siparişim fakat bundan sonra Yalın için ihtiyacım oldukça güvenle kullanacağım. 


Yukarıdaki fotoğraftan da anlaşılacağı gibi Yalın bu lazımlık olayını çok sevdi. Açıkcası vereceği ilk tepkiyi merakla beklemiştim. Bu kadar kolay ve itirazsız gidip üzerine oturması beni gönüllendirdi. Havalar ısınır ısınmaz bizim seyyar müzikli eğlenceli tuvaletimiz kullanılmaya başlar. Sonrasında üzerindeki parçayı alıp klozete takarak da kullanmaya devam edilebiliyor olması çok hoşuma gitti. 

Hiç yorum yok: