27 Şubat 2018 Salı

Kuş Nakışlı Çizgili Gömlek


Benim gibi kuşlara bayılıuorsanız mutlaka  her koleksiyonda kuş detaylı bir parça yakalıyorsunuz. Just like You markası da yepyeni bir marka, siteyi incelediğimde ilk dikkatimi çeken şey her bir parçanın çok şık ve kullanışlı olduğuydu.  Ben özellikle tiril tiril kumaşları olan tulumlara bayıldım. Gardrobun karşısına geçip de ne giysem diye düşündüğümde hep kurtarıcım tek parça kıyafetler oluyor çünkü. 



Kuş nakışlı çizgili bu gömlek ise geniş kesim bir model. Üzerinizden dökülen büyük gömlekleri kullanmayı seviyorsanız gayet kullanışlı. Taytlarla hatta kalın çorapla gayet rahat giyilebilinir. Hatta yazın plajda bile bu gömlekle çok şık olabilirsiniz. 





Ben geçen haftasonu katıldığım bir blogger kahvaltı etkinliğinde siyah tayt üzerine giymeyi tercih ettim. Uzun siyah çizmelerimle de kombinledim. Just like You firmasını ilk kez deneyimleme fırsatım oldu. Şöyle ki bu kadar yeni bir firmanın bu kadar güzel işleyen bir sistem kurmuş olması beni mutlu etti. İnternetten siparişi verdiğim günün akşamında kargoya verildiği bilgisini aldım. Ve ertesi gün siparişim elimdeydi. Paketin özeni, şıklığı inanın bana kendimi özel hissettirdi. Kumaş kalitesi, dikiş temizliği ve kesimlerinin kibarlığı beni fazlasıyla tatmin etti. İnternetten ilk kez alışveriş yaptığım firmalar genelde beni hayal kırıklığına uğrattığından bu ürün ve hizmet kalitesi hoşuma gitti. Benim gibi az ve öz kıyafet alışverişi yapan biriyseniz eğer uzun yıllar keyifle kullanabileceğiniz ürünler var sitede.  Sitede çok uygun fiyatlı indirimdeki ürünleri de mutlaka inceleyin. 



Hiç yorum yok: