6 Mart 2019 Çarşamba

Arkadan Bağcıklı Süet Çizme



Blogumu yakından takip edenler artık internetten alışveriş yapmayı ne kadar sevdiğimi biliyorlar. Kesinlikle vakit kazandıran ve kısa sürede fazlasıyla seçeneği görebilme şansı sunan güvenilir siteler de olunca gayet zevkli. Bu kış başı uzun yıllardır itinayla kullandığım çizmelerimi emekliye ayırdım ve ihtiyaç sahiplerine verdim. Yerine daha günlük kullanabileceğim hem şık hem de spor kombin yapabileceğim bir model arıyordum. 








Rosegal sitesinde bu arkadan bağcıklı süet çizmeleri görünce çok sevdim. Yaklaşık 4 cm topukları  da tam istediğim gibi günlük kullanımda konforla kullanabileceğim gibi olunca düşünmeden aldım. Hava yağışlı olmadığı taktirde soğuk kış günleri için sımsıcak. Kargo geldiğinde beklediğimden de kaliteli olduğunu anladım. İndirim zamanı önümüzdeki sezon için stok yapmayı düşünüyorum. 




Yandan fermuarlı çizmelerin arkasındaki bağcıklar sadece görsel amaçlı. Bağcıklarla daraltma genişletme için ayarlama yaparım diye düşünenler için minik bir uyarı. Bağcıklar sadece süs amaçlı.



Şu  anda Rosegal sitesinde Kadınlar Gününe özel harika indirimler var.  %  75 e varan bu avantajlı kampanyalardan faydalanmak isterseniz bence acele edin. Büyük beden, çocuk, abiye elbise, ev tekstili ve daha birçok seçenek ile bir defa tanışınca bir daha vazgeçemeyeceğiniz bir site Rosegal. 

Yine aynı siteden aldığım Leopar Desenli Çapraz Çantam ile ilgili yazımı da okumak isterseniz lütfen tık tık.... 

1 yorum:

Gizem dedi ki...

Ben çok beğendim , harika görünüyor .