27 Eylül 2010 Pazartesi

Çengelköy İskele Restaurant

Cumartesi günü evliliğimizin 6. yılını kutladık. Küçük adamı babaannesine bırakıp gönlümüzce keyfini çıkardık güzel havanın ve İstanbul'un. Her ne kadar o yanımızda değilken de hep aklımız fikrimiz onunla dolu da olsa keyfini  çıkarmadan etmedik.

Havanın sıcaklığı bizi sahile çağırınca attık kendimizi evden dışarı. İlk rotamız Kadıköy. Yürüyerek gidip Moda' da bir kısa çay molası verdik. Yine yürüyerek evimize geldik. Gecenin devamı için cicilerimizi giyinip çıktık. Büyük adamım yine her zamanki gibi harika bir mekanda rezervasyon yaptırmış bu özel günümüzde.

Bu yılki kutlama mekanımız İskele Restaurant Çengelköy idi. Açıkhavada eşsiz İstanbul Boğazı manzarasında kaldırdık bu defa kadehlerimizi. Boğaziçi Köprüsü' nin rengarenk aydınlatmaları fonda iken bu şehirde yaşadığım için minnet doldum her türlü kötü rengine rağmen.

İstanbul'un en iyi 10 balık lokantası listesinde 2. sırada yer alan İskele Restaurant' ta benim yediklerim arasında favorim Lagos Şiş oldu. O gece nedense elime fotoğraf makinesi alıp iş başa düştü moduna girmek istemedim. Hanım hanım  Sadece oturup gecenin keyfine vardım.

4 yorum:

Tümay Öztürk dedi ki...

Oraya bende gitmiştim daha önce. Gerçekten çok güzel ve özel düşünülmüş bir rezervasyon olmuş. Daha nice nice böyle günlerle dolu yıllarınız olsun. Mutluluklar tekrar:)...

Haydins dedi ki...

Nice yıllara canım :) küçük adamlı büyük adamlı nice yıllar..

Anne İş'te dedi ki...

Nice nice yıllar,zevkle,aşkla,saygıyla,vefayla,dostlukla..Birkez daha kutlarım arkadaşım;seni,eşini ve sevgili miniği..Maşallah..Tık,Tık:))

zero dedi ki...

İnsan bu yıldönümleri sayesinde nasıl bir emekle ne büyük bir sevgi biriktirdiğinin farkına varıyor. Yıldönümleri sayesinde geriye dönüp yaratılan şeyin büyüklüğüne durup bakmak aklımıza geliyor. Eminim, güzel gecenizin bu zarif mekanında karşılıklı otururken yıllarınızın birikimlerine dönüp bakmış, gururlu bir gülümseme yaşamışınızdır. Bu anlarınızın katlanarak büyümesi dileğiyle Yasemincim:)