13 Şubat 2011 Pazar

3 Olduk

Evet millet Sevgililer Günü kutlarken ben 3 yıl önce bugün blog açma telaşındaymışım meğer. 3 yıl olmuş ama bana uzun yıllardır bu işin içindeyim ve hayatımın keyfini yaşıyormuşum gibi geliyor. Bugün Ordan Burdan Hayattan tam 3 yaşına girdi. 3 yıl önce ne yaptığımın, nasıl bir işe kalkıştığımın kesinlikle farkında olmadan başladığım bu macera hayatımın en büyük vazgeçilmezi oldu inanın. Nefes aldığım her gün ailem, eşim ve oğlumdan sonra benim için en büyük sorumluluğum. Artık yorumlaşarak iletişim kurduğum çoğu blogger arkadaşım benim için hayatlarını da bildiğim, evlerine girip çıktığım, telefonlaşıp dertleştiğim insanlar oldular. Allah güç ve sağlık verdiği sürece de burada ordan burdan her ne var ne yoksa paylaşacağım. Hiçbir iddiam olmadan, hiçbir hırsım olmadan, bu işi keyif ve muhabbet için yaptığımı hiçbir zaman unutmadan. Gelen her yoruma heyecanlanarak. Hele ki bundan sonra daha çok istiyorum hepinizden yorumlarınızı. Bugüne kadar beni yalnız bırakmayan, yorumlarını hiç eksik etmeyen tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi gönderiyorum. Ama sessiz çoğunluğa da büyük teşekkürüm var, onların da bir yerlerde beni izlediklerini ve yaptıklarımı zaman zaman denediklerini biliyorum. Sizlerden gelen her türlü soru, yorum, mail benim için önemlidir, hiçbiri bir diğerinden daha az önemli değil benim gözümde. Sessiz olsanız da izlemeye, denemeye devam lütfen. Arada da ses verin ama olur mu:))

3 yılı İstanbul' da bitirdik hayırlısıyla. Bundan sonra sizlere, desteğinize çok daha fazla ihtiyacım olacak. Haziran sonrası Ankaralı oluyoruz biliyorsunuz. Gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş, dedirtmeyeceğinizi biliyorum bana. Orada sizlerin manevi desteğini hissedeceğimi biliyorum.  Şimdiye kadar yolu bu blogdan geçen herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi gönderiyorum. En büyük teşekkür büyük adamımın, beni ilk günden beri blog konusunda hep desteklediği, sessiz de olsa izlemeye devam ettiği, gerek gördüğü yerde eleştirdiği için.

19 yorum:

Unknown dedi ki...

Allahın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

Yıpranmış ve Katılaşmış Gönülleri Rahmet Meltemiyle Yeşerten Eşsiz Peygamberin Doğum Günü Olan Mevlit Kandilinizi En Içten dileklerimle tebrik ederim.

çeşnici Handan dedi ki...

Blogunun yaşgünü kutlu olsun canım. İyi ki bu blogu açmışsın da seni tanımışım. Güzel yazıların tariflerin ve sevginle nice yıllar dilerim. Sevgilerimle.

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

Yaseminciğim nice yıllar diliyorum benim için çok özel bir blogsun ilk bloğumu açtığım zaman arkadaşlarımdan sonra beni izlemeye alan sendin çok hoşuma gitmişti çok öpüyorum seni sevgiler..

Ferkay dedi ki...

Blog arkadaşlığı gerçekten çok güzel bir arkadaşlık. Birbirimizi tanımasakda biliyorum ki herşehirde bir arkadaşım var..
Canım nice senelere...

Saglıklımutfak dedi ki...

mutlu yıllar OBH:) Seni çok seviyorum canım benim. iyi ki açmışsın iyi ki tanımışım seni:)nerede olursan ol hep bizimle o. öperim

Adsız dedi ki...

Nice senelere, inşallah..

Funda Ceyhan dedi ki...

Tebrik ederim, daha nice yıllara, güzel paylaşımlarla kocaman sevgilerle..

Narince dedi ki...

Ayol ben de ikinci bebek geliyor sandım başlığa bakıp. O da Ankaralı olur belkim?

Adsız dedi ki...

3. yılın kutlu ve Ankara'da çok güzel günler seninle olsun inşallah. sevgiler,

YeMeK vAkTi dedi ki...

nice uzun ve güzel senelere Yasemincim..

Sevgililer günün kutlu kandilin mübarek olsun canım....

Sevgilerimle

Aycan dedi ki...

Hay maşşlah diyorum. GÜZEL GÜZEL SENELER OLSUN İNŞAALH.

hayırlı kandiller diliyorum.

Mimosa Café dedi ki...

Hayırlı olsun şekerim, nice 3'lere :)ve en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle. Sevgiler canım.

Anne İş'te dedi ki...

CANIM YASEMİN;
nice güzel yazıların,nice güzel paylaşımlarımız olsun

İyi ki bloglarımız var;iyi ki bulmuşuz birbirimizi..

Değdiğin herşey güzelleşiyor arkadaşım

Unknown dedi ki...

canım benim iyi ki tanımışım seni iyi ki keşfedip oumuşum blogunu bana da ilham verip blog dünyasına adım attırdın daha çokkkk uzun yılar görüşeceğiz inşallah nerede olursan ol her zaman kalbimde yerin var hayırlı kandiller

Tümay Öztürk dedi ki...

İyi seneleeeer canım:) Ayrıca iyi kandiller ve sevgililer günün kutlu olsun...

Neslihan dedi ki...

Sessiz çoğunluk ha...Hahh haa hahh çook güldüm :))
Ben kendi adıma sesli azınlık olmaktan çok mutluyum.
Bundan sonra da Ankara'yı coşturman dileğiyle..
NEslihan..

Duygu dedi ki...

3. yasi kutlu olsun blogunuzun. Nice yilara insallah...

http://www.lezzetibol.com dedi ki...

Canım hangi şehre gidersen git hep seninle olacağız:)
Nice senelerin olsun inşallah

Kocaman öptüm seni

neval dedi ki...

o zaman happy bırthday diyelim size.nice paylaşımlı yıllara.