4 Mayıs 2010 Salı

Bahara Merhaba Dedik

Bu Pazar sabahı evdekileri bırakıp da erkenden yolları düşmek için oldukça keyifli bir nedenim vardı. Sevgili Hilal ve Ayşen' in 2.sini düzenlemiş oldukları Bahara Merhaba Blog Yazarları Buluşması için yola çıktım. Fındıklı' da Sosyete Sofrası' nda 35 kadar blog yazarı, bazılarının yanlarında eşleri, kimilerinin çocukları ve aileleri ile inanılmaz keyifli saatler yaşadık. Bu kadar kalabalık bir katılım olacağını açıkcası ben ummamıştım, fakat benim gibi birçok arkadaşım aynı heyecan ve çoşkuyla oradaydık.



Kahvaltı sonrasında da birbirimize çekilişle hediyeler verdik. Benim hediyem Hilalcimden geldi, birbirinden güzel 5 ayrı fular almış, tekrar teşekkür ediyorum.





Orada bulunmaktan en çok yüzyüze tanımadığım arkadaşlarımı tanıdım diye mutlu oldum. Özellikle ben içeri girer girmez ayağa kalkarak boynuma sarılan Güler Ablamı çok sevdim çok, aynen yazılarında da olduğu gibi şeker gibi bir insan. Onu tanıdığıma ve tüm günü onunla beraber geçirdiğime çok memnun oldum. Sonra yine Sevgili İnci Abla, Bengü ve Behiye var tanımaktan çok keyif aldığım. Ve daha ismini sayamadığım bir sürü yeni arkadaş. Hepsiyle bundan böyle daha güzel paylaşımlarımız olacak bundan eminim.

Eee bir de tanıdığım dostlarım vardı elbette, bol bol muhabbet edip gülüp eğlendik. Sevgili Aylincim, gülen gözlü kadın Zeynepcim, sarı mutfağım Handem ve daha kimler kimler....




Bu kahvaltıyı organize eden Sevgili Hilal ve Ayşen' e öncelikle teşekkürlerimi yolluyorum. Sıradaki buluşmayı da heyecanla bekliyorum.





7 yorum:

birsence dedi ki...

yasemin tatlım daha iyiyim çok şükür...
selamını aldım buluşmadan:))çok eğlenmişsiniz belli...
bu simitlerden ben 12 tane çıkardım ama biraz daha minicik yapıp 15 tane çıkartabilirsin şekercim dene mutlaka...

Unknown dedi ki...

Yasemincim ben de seni görmekten görmekten diyorum çünkü çok önceden zaten tanıyordum çok mutlu oldum.Zaten aile toplantısı şeklindeydi sanki süper bir gündü çok öpüyorum canım arkadaşım

pelince dedi ki...

Yasemincim vallahi hepiniz şahanesiniz.. Ne güzel bir buluşma olmuş.. Öncelikle eşleri tebrik ediyorum,kimi katılmış kimi de pazar günü çocuklara bakmış... en güzel hediyeler babaların olmalıydı bence:)
Gülen yüzlerinizi görmek çok güzel,buluşmalarınız daim olsun...

Saglıklımutfak dedi ki...

Yasemincim gelmene çok memnun oldum canım . fularlarını da beğenmene çok sevindim. güle güle kullan canım sevgilermi yolluyorum :)

Behiye Sönmez dedi ki...

Yasemincim bende seninle tanışmaktan,sohbet etmekten büyük mutluluk duydum..
yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle:)

Benhurum dedi ki...

Yaseminciğim seni de aramızda görmekten büyük bir keyif aldım doğrusu tekrar ayaklarına sağlık,iyiki geldin ve bizde seni tanıma imkanı bulduk:)) Yine yeni etkinliklerde görüşmek ve daha bol sohbetler edebilmek dileğiyle hoşçakal..

Unknown dedi ki...

yasemıncım cıdden cok memnun oldummm.sevgiler