7 Mayıs 2010 Cuma

Dolmabahçe Et ve Kebap Cevahir AVM

Pazar günü öğleden sonra Dolmabahçe Et ve Kebap' ta inanılmaz keyifli saatler geçirdim. Cevahir Alışveriş Merkezi içinde 5. katta yer alan Dolmabahçe açıkçası beni hem çeşitleri ile hem de harika lezzetleri ile büyüledi. En önemlisi de yöneticisinden servis elemanlarına kadar çok güleryüzlü hizmet veriyorlar. Bu bence hepsinden önemlisi. En nihayetinde iki lokma ile doyuyoruz ama beni bir kez daha yemek yediğim yere götüren şey orda gördüğüm güleryüzlü hizmettir. Bu anlamda tebrik ediyorum tüm ekibi.

Görüldüğü gibi salata bar çok zengindi; salata çeşitlerinin yanısıra bol zeytinyağlı çeşitleri önce göze hitap ediyor, sonra da tazeliği ve lezzetiyle mideye.

Ve minik enfes fındık lahmacunlarla açılışı yaptık. Güya karnımız tok, yiyecek yerimiz yoktu. Eeee bir de aç gitseydik ne olurdu bilmiyorum, gelen hiçbir çeşide hayır demeden hepsini tattık.

Tavuk kanatlardan tutun da kuru dolmalara, beytilere kadar yok yoktu masada. Daha birini tatmadan diğer çeşitler sunuldu önümüze. İnsan tok iken bu kadar yer mi yahu, olacak şey değil, yemeye doyamadık.

Sıra tatlılara geldiğinde midede yer kalmadı derken, bu enfes şeyleri tatmasak aklımızda kalırdı. Biz de ne yaptık, elbette hepsini tattık. Krem karamel kesinlikle tam benlikti, asla yumurta kokusu ve tadı olmayan tam sevdiğim gibiydi. Künefe ve fırın sütlaç da yine aynı keyifle yendiler. Hem kebap konusunda hem de tatlı konusunda gerçekten başarılı bir yer Dolmabahçe.

Veee günün en bomba tabağı aşağıda gördüğünüz bu Dolmabahçe Kebap. Izgara biftek arasında mantar sote ve kaşarla inanılmaz güzel bir yemekti. Hem eti çok iyi pişmişti, hem de içindeki mantarlı harç çok uyumlu idi etle.

Bu daveti organize eden Sevgili Değişik Tatlar Meloş' a, bizleri en iyi şekilde ağırlayan Cihangir Bey ve tüm ekibe özellikle Burçin' e teşekkürler ediyorum. Bizleri çok büyük bir evsahipliği göstererek memnun ettiler. Umarım onlar da çıktıkları bu yolda hep aynı kalitede ve lezzette devam ederler ve başarıları daim olur. Bir de elbette en yakın zamanda Anadolu Yakasında bir şube bekliyoruz.



Bu da Zeynepcim, gün boyu yanyana yedik, içtik eğlendik. Cicim neşemiz hep daim olsun inşallah.

14 yorum:

Ballı Cimcime dedi ki...

Bi dahakine ben de gelicem sööözzzzz, siz görmek çok güzell:) Hem harika bir gün olmuş, hem de kaynaşmışsınız canım.. Sevgilerimle:)

Sevil Şahin dedi ki...

afiyet bal olsun canım
sevgiler

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

ay bu dolmabahçe yokmu bu dolmabahçe:))))kendimden geçe geçe yedim:))))tekrar buradan da teşekkür ederim ,bizi çok güzel ağırladılar sağolsunlar:)
yasemincim inan seninle yanyana dizdize olmak çok keyifliydi:))))acayip eğlendim valla:)ah birde etkinlik olsa da yemek pişirsek beraber,ne iyi olurdu:))))yarın benim için de eğlen tamammı:))anneler gününü de şimdiden kutlarım tatlım
öpüyorum güzel yanaklarından

pelince dedi ki...

Ne hoş fotoğraflar böyle,yemekler iştah açıyor;))
afiyetler olsun..

Sevgiler yolluyorum..

Şimdiden anneler günün kutlu olsun...

Muckkk

Stil Direktoru dedi ki...

Saçlar süper, balım anneler günün kutlu olsun ve not yorum dert mi gönüller bir olsun şeker

Nilgün Komar dedi ki...

şekerimm ogün orada bizimle olduğun için çok teşekkür ediyoruz...

Muhterem'le Afiyetle dedi ki...

Sevgili Yasemin,
Tüm annelerin, anne olmak isteyenlerin, anne olacakların, aslında tüm kadınların anneler günü kutlu olsun.
Tüm annelerin evlatlarına, evlatların da annelerine kavuşmasını nasip etsin.

Ne güzel, harika bir gün geçirmişsiniz, daha nice etkinliklere...

zero dedi ki...

Yasemincim anneler günün kutlu olsun canım:) sevgiler

Selma - DUSBAHCESI dedi ki...

Gitmek lazim:) 2 hafta sonra insallah istanbulda olacagim....

Anne İş'te dedi ki...

Canımcım;nce anneler günün kutlu olsun ve bakıyorum da son bir kaç pot'un sloganı;SEFAM OLSUN:))

YAKIŞIR BENİM GÜZEL ARKADAŞIMA VE SIRADAKİ TARİFİ BEKLİYORUM...SEVGİLER CANIM

Narince dedi ki...

Lahmacunlarda, dolmalarda gözüm kaldı. Katılanlar bir bir yayımladı, biz de seyreyledik yahu:))

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

canım ne güzel anlatmışsın :) okudukça içim gidiyoo içimmm :))) Yok böyle bir lezzet..Görün bak şubeleri taşıcak Dolmabahçenin :)

Adsız dedi ki...

çok lakayıt bir dükkan personel eğitimi hiç olmadığını tahmin ediyorum utanmadan bizi yabancı turist sanıpta türk kızı lazımmı diye teklif edecek kadarda terbiyesizler yazık olmuş yatırımcısına yakında hüsrana uğrarlar bir kaç kendini bilmez personel adına lezzet işine gelince fena sayılmaz ucuz sayılamaz tanınmış bir köftecinin kötü bir kopyası gibi duruyor yakından .

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

Muhterem Adsız;

Sanırım Dolmabahçenin lezzetleri tatmış,bu lezzetten korkmuş,güzelde ilgi görmüş bir rakip sanırım :=) Belliki buluşmamız organizasyonumuzu merakla izlemiş araştırmış gözlerden biri.Sıcak ve canayakın olmak lakayıtlık mı?Müşterinin isteklerini sormak..

Bence atılmış kötü bir iftira rakipleri tarafından.Profesyonel bir yorum belliki tanıyanlardan.

Yakıştıramadım böyle bir yorumu.Rakipte olsak daha iyi olmak için uğraşacağına insanlar ancak yorum yazabiliyor :))

bugün yine ordaydım afiyetle yemeklerimizi yedik.Yinegüleryüz vardı.Keşke heryerde böyle lakayıtlık olsaydı :) Takım elbise ,ciddiyetle olmuyor bu işler müşteri ilgi ve nezaket bekler..

Teşekkürler Dolmabahçe..