11 Şubat 2010 Perşembe

Müsaittik, Dondurmalı Pasta Yemeye Gittik...

Carte D' or Dondurmalı Pasta Buluşması



Sevgili Aylin mail gönderip '' Müsaitseniz sizi dondurmalı pasta yemeye bekliyoruz '' dediğinde,


'' İşte bu defa kaçırmamam gerek '' diyerek bir aksilik çıkmasın diye dua ettim. Zira geçen yılki her iki organizasyona da katılamamıştım, birinde oğlum hastanedeydi diğerinde de kardeşimin sözü vardı. Üçüncü buluşmanın pazarlığını da taa o zamanlardan yapmıştım zaten Aylin'le '' Nolur beni unutmayın bir dahaki sefere '' diye. Sağolsun unutmadı da.


Önceki organizasyonlardan firmanın ne kadar ince detayları düşündüğünü ve özenle hazırlandığını bildiğimden bizi bekleyen muhtemel sürprizlere açıkcası hazırlıklıydım. Fakat doğumgünü kutlaması fikri çok zarif bir hareketti. Benim gibi Ocak doğumlu olanlar ile Şubat' ta doğan blogger arkadaşlar hep beraber dondurmalı pasta eşliğinde dileklerimizi tutup mumlarımızı üfledik.


Küçük bir çocukken doğumgünlerimiz birbirine çok yakın diye kızkardeşimle birlikte kutlardık. Fakat hiç bu kadar kalabalık bir grupla aynı anda doğumgünü pastamı kesip kutlamamıştım.
Bundan sonra doğumgünlerimizi blogger arkadaşlarımızla bu şekilde kutlamak isteriz:))
Bir de çok anlamlı bir hediye verdiler bize; Carte D'or firması bizim adımıza AÇEV' e bağışta bulunmuş. Bu ince davranışları için de ayrıca teşekkürü hakediyorlar bence.



Organizasyon için Yıldız Parkı içindeki Dahill Restaurant seçilmişti. Hava yağmurlu ve kapalı olsa da boğaz manzarası keyfimize eşlik etti.
Tıpkı sürpriz doğumgünü kutlaması gibi tüm diğer detaylar da düşünülmüştü. Masalardaki Carte D'or işli peçeteler ve mis gibi taze çiçekler bile kendinizi özel hissetmeniz için unutulmamıştı.




Elbette buluşmanın ana konusu olan Dondurmalı Pasta çeşitleri bizlere tanıtıldı ve tadına bakıp fikirlerimizi paylaşmamız istendi. Şimdilik piyasaya sadece 2 çeşit sunulacak, antep fıstıklı çikolatalı ve karamelli kaymaklı. Benim favorim karamelli kaymaklı oldu. Açıkcası bizim evde dondurma çok tüketilmez fakat böyle pasta formunda olunca sanırım daha çok tercih edilebilir. Ayrıca misafirlerinize ikram etmek için hem şık hem de ucuz bir alternatif olduğunu söyleyebilirim.


Bizim evde bu pasta olayına en çok sevinecek olan elbette küçük adam. Evin büyük insanları olarak biz her ne kadar dondurmayla pek barışık olmasak da küçük adam inanılmaz seviyor. Bizim evde pişen her kek, kesilen her pasta zaten doğumgünü pastası muamelesi görüp mumla süslendiği için bu dondurmalı pastalara bizim evde çok iş düşecek bundan böyle. Hatta acil doğumgünü partileri için kesinlikle çok iyi bir seçenek.


Veee bu beyler de eşlerinin başarılarının ardında duran blogger eşleri. Gerçekten çok hoş bir kare bu, bizler toplu fotoğraf için poz verirken nasıl da canla başla çalışmışlar. Eeee bir elin nesi var iki elin sesi var, diye boşa dememişler.



Elbette uzun zamandır birbirini tanıyan ama yüzyüze tanışma fırsatı bulamamış olanlar birbiriyle tanışıp bolca muhabbet etti. Ben de Sevgili Seda, Aslı, Birsen, Tuğba, Hande, Gönül, Hilal, Gülay ile tanıştım sonunda. Daha önceden tanıştıklarımla da hasret giderdim.

Bu güzel ve ince düşünülmüş gün için öncelikle Carte D'or ürün müdürü Canan Barut hanımefendiye, Nihan Hanıma ve de Sevgili Aylin' e teşekkür ederim. Bizleri evlerimize uğurlarken de ellerimiz boş göndermediler sağolsunlar, dondurmalı pastalarımızı ve şık pasta servis tabağımızı da yanımıza katıp yüzümüzdeki gülücüklerle günü sonlandırdık.
Daha fazla foto için lütfen Dondurmalı Blog' a buyrunuz.



10 yorum:

Dondurmalı Blog dedi ki...

Sevgili Yasemin Hanım,
Dondurmalı Pasta Buluşması’nda konuğumuz olduğunuz için çok teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle doğum gününüzü tekrar kutluyoruz, sağlık ve huzur dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle, sevgiler
Dondurmalı Blog

Saglıklımutfak dedi ki...

seninle tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum yaseminciğim . tekrar görüşmek üzere sevgiler

Damak Tadı dedi ki...

Seninle tanışmaktan bende keyif aldım sevgili Yasemin..İnşallah başka sefere uzun uzun sohbet etme imkanımızda olur..

Gecikmeli olaraktan doğum günün kutlu olsun..Sevgiler..

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

Yaseminciğim hafta başından beri sizin bu keyifli buluşmanızı zevkle okuyorum. Nice buluşmalara sevgiler.Mine

Unknown dedi ki...

Kıskandım valla ama resimler ve yazılarla oradaymışım kadar oldum Sevgiler

:)den dedi ki...

Biraz önce Seda'nın blogunda okudum aynı daveti. Ona yazdıklarımı sana da yazacağım. Geçenlerde alışveriş yaparken gördüm dondurmalı pastayı. Çok severim ama mevsimsel nedenlerden dolayı tadına havalar ısınınca bakmak doğru diye düşündüm. Ankara'da hava buz gibi, boğazım şiş, üşüyorum... derken dondurmalı pasta tercihim olmamıştı açıkcası. Bu ürünün pazarlama stratejisinde bir sorun var gibi geldi bana. Yazın tanışsaydık daha keyifli olurdu. Fakat şunu da söylemek gerek, bloggerlar aracılıpıyla reklam ve tanıtım işine girmek çok akıllıca. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.
Sevgiler...

Gönül dedi ki...

iyikide gittik :)))) hayatım bende tanıştığımıza memnun oldum....tekrar görüşmek ümidiyle...sevgilerimle öpüyorum

Seda'nın Günlüğü dedi ki...

Yasemincim seninle tanışmak çok güzeldi. Tekrar görüşmek üzere.

bilge dedi ki...

ne güzel bir buluşma iyiki düşünmüş dondurmalı blog ben blog konusunda oldukça yeniyim ama iyiki burdayım diyorum herkesten bir şeyler öğreniyorum sevgi ve dostlukla...

Stil Direktoru dedi ki...

Ne keyifle geçmiş kuzum grip olsam da canım dondurma çekti sayende :)