27 Nisan 2010 Salı

Breathe Right ile Keyifli Uykular

Sizin de yatağınızda uykularınızı size haram eden, geceleri habire dürtüp durduğunuz biri varsa hiç beklemeyin. Hemen bir eczaneye gidip bu bantlardan edinin bence. Hem onun rahat nefes alıp uyku kalitesini artırmasına yardımcı olun hem de sizin uykularınız bölünmesin.

İngiltere'den ithal edilen ve ilaç içermeyen Breathe Right Burun Bantları, burun tıkanıklığında anında ve uzun süren rahatlama sağlıyor. Ürün, horlamanın azalmasına, soğuk algınlığı veya alerjilere bağlı burun tıkanıklığında rahatlamaya ve yardımcı oluyor.

Bantlar bize geçtiğimiz haftalarda gönderildi. Henüz sadece bir gece deneme yaptık. Geceleri küçük adamı uyutmak maksatıyla yatağa giden büyük adam oğluşla beraber uykuya dalınca onu uyandırıp da bandı burnuna takmak istemedim birkaç gece. Ama bantlar mutlaka denenecek. Etkili olduklarından hiç şüphem yok.

Bantlarla beraber gönderilen minik yastık küçük adamın isteği üzerine arabaya indirildi, uykusu gelince koltuğunda onunla uyuyacakmış. Uyku için göz bandı da çok hoşuna gitti, gelir gelmez hemen benim için konu mankeni de oldu.


Horlama ya da nefes alıp verirken sıkıntılarınız varsa bu bantları denemenizde fayda var. Hem acısız hem ilaçsız hem de ağrısız bir tedavi.

7 yorum:

Tijen dedi ki...

Oooh birilerinde keyif keka. Oyun oynayacak bir şey buluyorlar mutlaka değil mi Yasemin'ciğim? Onları mutlu edecek ufacık ama büyük şeyler.

Berrin dedi ki...

denedikten sonra sonucu yazarsanız sevinirim..umarım etkilidir hemen edinirim bir kaç tane :)

humeyra dedi ki...

İşe yarıyor mu gerçekten? Yarıyorsa biz de alalım bir tane.

Sibel dedi ki...

Alerjim yüzünden bazen uyurken rahat nefes alamıyorum ben de.. Nereden temin edebiliriz bunları Yaseminciğim?

Sibel dedi ki...

Eczaneden tabi:) Şimdi farkettim yazmışsın canım. Bakayım iş çıkışında bir eczaneye. Sevgilerimle...

Sevil Şahin dedi ki...

yasemincim merhaba tatlım yogunluktan uğrayamadım sana ..
oh kullanmışsınız ben hiç kullanamadım tatlım daha doğrusu babamda denedik babama hiç iyi gelmedi hoş babam ameliyat bile oldu gene hak getire :)
tabi faydası olmadı :)
Küçük adamın keyfi gıcırmı gıcır oh gel keyfim gel :))

pelince dedi ki...

Bizde denedik ama horlamayı pek kesmedi;)) çünkü benim eş hep çok yorgun.. ama nefes almasında çok rahatlık oldu diyebilirim;))

yakışıklıyı öpüyorum kocaman.